Иво Христов: Ще работим за равномерно и справедливо разпределение на доходите

  • 17 май 2019 14:14

  • 313
  • 5
Иво Христов: Ще работим за равномерно и справедливо разпределение на доходите
© БСП

Истинският залог е смяната на властта, затова трябва на тези избори да победим. За Борисов единствената заплаха е да се създаде нова политическа ситуация като победи единствената опозиционна сила, която не е била в коалиция с ГЕРБ. Това заяви в Радомир днес кандидатът за евродепутат от "БСП за България" Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка.

Той се срещна с граждани и обсъди с тях най-наболелите проблеми. С него в Радомир бяха народните представители от БСП Станислав Владимиров и Любомир Бонев, областният координатор на червените - Валентин Петков. Срещата се състоя в препълнена зала на Младежкия дом.

„Само левицата има волята да преразпределя доходите. Навсякъде в Европа има драматична социална пропаст, в България тя граничи с катастрофа. Затова на 26-ти май гласувайте с бюлетина №18“, призова Христов.

Според кандидата за евродепутат светът е глобален и не може една страна да съхрани своята социална система, ако не е част от една голяма общност.

„Радомир е град, който силно пострада от прехода през последните 30 г. и той е добра илюстрация на общоевропейския проблем. Ще работим за по-равномерно и справедливо разпределение на доходите и за възвръщане на законността не само в Европа, но и в България“, допълни Христов.

Той обясни механизма на печелене на избори от ГЕРБ и каза, че в една малка община общината е най-големият работодател. Хората, които работят в нея са зависими, както и техните семейства. Оплаквали се, че ги заплашват и притесняват.

„Борисов и сега обикаля и раздава нашите пари, а верните му медии обясняват как той ги бил дал. Като гледаме телевизия, оставаме с чувството, че живеем в султанат, в който султанът раздава на верните си поданици“, заяви Христов.

Според кандидата за евродепутат животът сега е концентриран в областните градове. Хората са се оттеглили от селата, закрити са училища и болници. Той посочи, че това е недопустима, порочна логика, която трябва да бъде преодоляна.

„Това може да стане с предсрочни парламентарни избори. Трябва да сменим тази власт и първата стъпка е победа на 26-ти май“, категоричен бе Христов.

Novini.bg
313 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Избирател

2019.05.17 | 15:42

5

Електоратът на БСП се събира в една класна стая, този на ГЕРБ не може да се побере в зали, площади, градове! Собогом, червени боклуци!

Избирател

2019.05.17 | 15:39

4

Колко неморално е , старото поколение, измъчено от БКП/БСП, да бъде манипулирано и да решава съдбата на младото поколение! БСП е МИНАЛО, едно гадно, грозно,бедно, старо МИНАЛО! Дайте шанс на младите хота и НЕ бъдете егоисти, скъпи бащи и майки, дядовци и баби, скъпи пенсионери! НЕ вярайте на тези, които открадоха пенсионния фонд: БСП! Излекувайте се от стокхолския синдром ЗАВИНАГИ!

Умник Гюро

2019.05.17 | 14:49

3

Комунист-лъжец в обичайна словесна пропаганда. Хем комунист, хем съветник на президента, хем мултимилионер! Сатана, ела да си събереш комунистическите вересии!

50на50

2019.05.17 | 14:27

2

Ще победим - тихо каза Иво Предателя. Не - няма - отговори още по-тихо и през сълзи Хитрото Корне, обгръщайки с поглед рехаво посетената белоглава зала....

55

2019.05.17 | 14:27

1

Борисэв-Морисов,вас никой не ви иска червени плазмодеи. Тук-там някоя изкофела бабичка!

Добави коментар

Водещи новини