Деница Златева: Хората имат нужда да се чувстват сигурни и БСП ще работи да намали неравенствата

"Хората имат нужда да се чувстват сигурни. Нашата главна цел е да намалим неравенствата в Европа и в България. БСП ще се бори за това".

Това каза Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското, заместник-председател на НС на БСП и кандидат за евродепутат от листата на "БСП за България", на срещи с жителите на селата Горна Василица и Костенец, както и в град Костенец, съобщиха от пресцентъра на партията.

Златева подчерта, че обикновеният човек трябва да се превърне в център на политиките на Европейския съюз. По думите ѝ основен приоритет на бъдещите евродепутати от левицата трябва да бъде връщането на социална Европа. 

"Време е за справедливо разпределение на европейските средства измежду всички региони в България. Крайно време е да спрем да делим общините на малки и големи и малките да страдат за сметка на големите", каза още Златева. 

Тя призова гражданите към активност на изборите, тъй като това е единственият начин да започне промяната в страната. По думите ѝ успешен резултат на левицата ще даде възможност за предсрочни парламентарни избори и енергия за местния вот през октомври. Златева посочи, че БСП е единствената партия, която се грижи за хората, независимо дали се намират в малките населени места или големите градове. 

"Опонентите ни от ГЕРБ не ходят по селата. Те се притесняват от срещите с хората там. Нас не ни е страх от неудобни въпроси", каза тя. Златева добави, че БСП се е борила и ще се бори за въвеждането на минимален стандарт, справедливи работни заплати, актуализиране на пенсиите и за по-активната социална роля на държавата - особено когато става въпрос за конкретни мерки за борба с безработицата.

В срещите взеха участие Радостин Радев, кмет на община Костенец, Румен Тодоров, заместник-кмет на общината и Мирослав Николов - заместник-председател на Общинския съвет на БСП.

Коментари

 1. 2019.05.17 | 18:09

  Бре много избиратели, много нещо, чак половин стая със старци се събрали да слушат де.белата лайнена торба от Спосрано 20!

 2. 2019.05.17 | 11:52

  Поредната червена комунистическа свиня.

 3. 2019.05.17 | 11:28

  Тоя травестит що не изчезне от хоризонта

 4. 2019.05.17 | 10:12

  БСП се бори за власт и нищо повече!!!!!

 5. 2019.05.17 | 10:11

  Как се борят? Като раздават на свои хора необезпечени и невъзвращаеми кредити, като в последствие фалират банките и така хората стават равностойно ограбени. Справка Елена Йончева.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет