Цветанов се срещна с младежи, които с негова подкрепа ще се включат в националния поход "По стъпките на Ботевата чета"

  • 16 май 2019 11:41

  • 233
  • 2
Цветанов се срещна с младежи, които с негова подкрепа ще се включат в националния поход "По стъпките на Ботевата чета"
© Фейсбук

Днес във Велико Търново се срещнах с част от младежите, които за поредна година с моя подкрепа ще се включат в една от най-родолюбивите прояви у нас – Националния поход „По стъпките на Ботевата чета“.

Това написа на личната си страница във Фейсбук зам.-председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ето какво сподели още той:

"През септември миналата година в качеството си на народен представител от Велико Търново поех и съответно изпълних ангажимента си за пета поредна година да подкрепя финансово великотърновската група, за да може младежите отново да станат част от проявата, която ежегодно се провежда от 27 май до 2 юни.

Споделих, че подобни срещи с младежите и техните ръководители са станали традиция за нас. Щастлив съм, че с всяка година великотърновската група се увеличава и вече 89 млади хора от старата столица ще имат възможността да преминат по 120-километровата алея на безсмъртието от Козлодуйския бряг до връх Околчица. За мен е чест да подкрепям точно такива инициативи, които възпитават родолюбие.

Днес получих и благодарствен адрес от младите хора, които през годините са се включвали в инициативата. Те ми благодариха за възможността подобавящо да представят града си.

За пръв път тази година великотърновската група е толкова многобройна. В нея участват възпитаници на 12 великотърновски средни училища и на ВТУ, желание да се присъединят са проявили и петима младежи от Търговище".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
233 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Поход-,,По стъпките на Цвъки"...

2019.05.16 | 16:45

2

Що не се включат в поход-,,По стъпките на Цвъки"...?!От първият етаж,с личните му асансьори,че чааак до огромните му като бейзболни игрища тераси...?!Хем да видят младите на живо как се е повишило жизненото равнище на българина и да затапят устите на гадните,мръсни и
завистливи комунисти...!

българин

2019.05.16 | 12:00

1

Ей,няма спирачка и срам този Наглец !

Добави коментар

Водещи новини