Николай Ненчев: Колкото по-единна е Европа, толкова по-добре за хората

  • 16 май 2019 11:10

  • 257
  • 4
Николай Ненчев: Колкото по-единна е Европа, толкова по-добре за хората
©

Искам да стана евродепутат, защото искам да съграждам. Трябва да работим заради хората, колкото по-единна е Европа, толкова по-добре за хората. Това заяви в студиото на izbori.bg Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. - независим кандидат за евродепутат, издигнат от БЗНС.

"Моето най-силно послание за тези избори е, че няма как да работим заради самата Европа, трябва да работим заради хората. Колкото по-силна и единна е Европа, толкова по-добре за европейските граждани. След събитията от 10 ноември 1989 година минаха вече 30 години, а ние още не сме изградили демократични принципи. България има нужда от европейско законодателство и европейска ценностна система", допълни Ненчев.

"В тези избори има едно много опасно течение - националпопулизмът. Много хора се подвеждат и дават своя вот за неща, които нямат покритие. ЕНП е мой пример и избор на ценности", каза Ненчев.

"Съжалявам, че не успяхме да се явим с една листа на изборите. Допуснахме много грешки, имахме вътрешно-политически и организационни проблеми. Беше грешка разтурването на Реформаторския блок, вероятно ще бъде изграден нов политически субект в дясно-демократичното пространство веднага след европейските избори", обяви той.

"Смисълът на ДАНС е да има превенция, приветствам инициативата на главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, но нека той да започне първо със себе си. Проблемът е в тези институции и трябва да започнем с тях", заяви Ненчев.

"Очаквам оправдателна присъда по процеса срещу мен, но срамът остава. Не съм в едно русло с Десислава Иванчева и Евгения Банева. Процесът срещу мен е политически", категоричен бе Ненчев.

"Желая единна Европа, не Европа заради самата Европа, а Европа, заради хората", завърши Ненчев.

Последвайте канала на

Novini.bg
257 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Български офицер

2019.05.16 | 12:02

4

Истински АНТИКОМУНИСТ ....... !!!

2019.05.16 | 11:33

3

БИЙ ФАШИЗМА-КОМУНИЗМА!

Айди бе

2019.05.16 | 11:19

2

Поредният бузест глобалист!

2019.05.16 | 11:17

1

ДОСТОЕН БЪЛГАРИН!

Добави коментар

Водещи новини