Лиляна Павлова в Разград: За разлика от БСП – ние винаги сме близко до хората и знаем проблемите им

За разлика от БСП – ние винаги сме близко до хората и знаем проблемите им. Другото, което ни отличава от тях - е че не даваме напразни обещания на хората, а поемаме реално изпълними ангажименти. Това сподели кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена на среща с жители на Разград, на която присъстваха и Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, – народен представител, както и областният координатор на ГЕРБ – Разград и кмет на града д-р Валентин Василев, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Въпреки фалшивите новини и компроматната война срещу ГЕРБ, в партията се стремим да сме толерантни и да водим позитивна кампания. С компроматите си БСП се опитват да дискредитират правителството, но не осъзнават, че в същото време вредят на имиджа на страна ни“, отбеляза Павлова.

„Първата ни задача в новия Европарламент е да намерим обща позиция по отношение на това какъв ще бъде новият бюджет на ЕС. Ние сме си поставили за цел увеличение на бюджета за страната ни в областта на регионалната политика. Сега най-много средства се насочват към големите общини, като целта ни е да достигат повече до малките населени места”, поясни Павлова. По-рано днес тя разговаря с жители на квартал „Орел” в Разград, където все още тече паркоустрояването на зелените площи. Павлова посети и болницата в Разград, където поздрави медицинските сестри по повод международния им празник – 12 май.

Коментари

  1. 2019.05.13 | 06:05

    ТРЪГНАЛА КАТО РАЗВИНТЕНА СВИНЯ? И ОЧАЛАТИЯ БОКЛУК И ТЯ Е С НЕЯ?ОТБОР ОТРЕПКИ.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет