Асим Адемов в Момчилград: Остояваме националния интерес на България с подкрепата на ЕНП и ЕС ни има доверие

  • 10 май 2019 19:14

  • 269
  • 1
Асим Адемов в Момчилград: Остояваме националния интерес на България с подкрепата на ЕНП и ЕС ни има доверие
© ГЕРБ

Познавам живота и трудностите в смесените райони, но виждам, че всеки следващ път структурите на ГЕРБ се разширява и това се дължи на смели хора като вас. Вие сте истински герои.“

Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Момчилград, съобщиха от пресцентъра на партията. „За две години в ЕП се убедих, че страната ни има авторитет и гласът ни се чува. Не ни е лесно. Ние сме 17 депутати от 751. Не е лесно да остояваме националния интерес, но с подкрепата на ЕНП го правим. Европейският съюз ни има доверие“, увери хората Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община.

По думите на областния координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на благодарение на европейските фондове, на парламента и на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - България се развива и върви напред. „Убеждаваме хората не със заплахи, а с упоритост. Работим сериозно и това ще си проличи на изборите. Що се касае до Асим - той се срастна с Кърджали. Не го чувстваме като външен човек, той си е наш. Борим се да имаме 8 депутати на ГЕРБ в ЕП“, подчерта Караянчева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
269 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.05.11 | 07:14

1

Твар мръсна !

Добави коментар

Водещи новини