Асим Адемов в Крумовград: От ГЕРБ не обещаваме, защото успехите ни са видими от всички граждани

  • 10 май 2019 15:58

  • 177
  • 0
Асим Адемов в Крумовград: От ГЕРБ не обещаваме, защото успехите ни са видими от всички граждани
©

„България нито е малка страна, нито е безгласна буква в Европейския съюз. Гласът ни се чува, защото имаме изключително авторитетно правителство и уважаван премиер, както и невероятно успешен еврокомисар“.

Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Крумовград, съобщиха от пресцентъра на партията. „Ние не обещаваме, защото успехите ни са видими. Ще работим в защита на националния интерес, за възходящото развитие на страната, силна икономика, повече работни места и високи доходи“, ангажира се още Адемов.

По време на срещата областният координатор на ГЕРБ-Кърджали и председател на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на коментира, че опитът, който ГЕРБ натрупа през годините, не бива да ни успокоява. „Трябва да ни стимулира да сме все така конструктивни и диалогични, без да злепоставяме опонента. БСП отврати гражданите с черен пиар“, посочи още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя напомни как правителството на БСП с премиер Орешарски върна България години назад. Караянчева бе категорична, че не бива да допускаме повече такъв провал. „На опозицията е присъщо да лъже и да плаши хората, но същевременно да се възползва от всички добри политики, които правим. Това омаскаряване отблъсква избирателите“, категорична бе Караянчева.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
177 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини