Йоана Йончева-Фильова: Искам да спра да чувам, че другите страни в ЕС са по-добре от нас

  • 10 май 2019 13:24

  • 481
  • 2
Йоана Йончева-Фильова: Искам да спра да чувам, че другите страни в ЕС са по-добре от нас
© Пресцентър ГЕРБ

Искам да спра да чувам, че другите страни в ЕС са по-добре от нас. Нещо повече - всяко село трябва да усети подкрепата на Европа. Това заяви при посещението си в казанлъшкото село Ясеново кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Йоана Йончева - Фильова.

Пред събралите се ясеновци тя разясни, че в следващия програмен период 2021-2027 година европейските пари за България ще бъдат 18 млрд. лв. За увеличението с 4 млрд. лв. са работили досегашните евродепутати от ГЕРБ в мандат 2014-2019 г. Голяма част от тези средства ще бъдат инвестирани в подобряване на инфраструктурата, както в градовете, така и в малките населени места. 

"Ние предлагаме да подкрепите Йоана. Тя е млада, амбициозна и образована. На нея България може да разчита в Европейския парламент. Тя ще отстоява нашия, българския интерес", каза пред жителите на Ясеново общинският ръководител на ГЕРБ и кмет на Казанлък Галина Стоянова. Тя подчерта, че листата с кандидати за евродепутати на ГЕРБ и СДС е от 17 души, но от 265 общини в България, Казанлък и Стара Загора си имат своите представители, което означава, че за ГЕРБ градът на розите заема важно място. 

По време на посещението си в Ясеново кандидатът за евродепутат Йоана Йончева - Фильова разгледа и обновения парк в селото. Кметът Пламен Вълев й показа новите пейки, обновения шадраван, фитнес уредите. Паркът, освен че е с изцяло ново осветление, е и с изградена собствена ВиК инфраструктура. Като един вечен оптимист, както се определя самата тя, Йоана Йончева-Фильова подчерта, че винаги вярва, че всеки проблем си има своето решение, просто човек трябва да е упорит, търсещ и искащ да свърши работа. 

Константин Тодоров
481 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.05.10 | 14:10

2

Erudno shte stane. Ili trqbva da se varnat vsichki izkradeni pari i emigranti. Ili da otidesh da jiveesh v Germany.

wtf!?!?!??!

2019.05.10 | 14:06

1

АГОНИЯ........

Добави коментар

Водещи новини