Илия Лазаров: Дойдат ли БСП и Румен Гечев на власт, отново ще фалираме

  • 10 май 2019 08:51

  • 4413
  • 5
Илия Лазаров: Дойдат ли БСП и Румен Гечев на власт, отново ще фалираме
© Фейсбук

БСП от традиционна и системна партия се превърна в маргинал. Това заяви в сутрешния блок на радио "Фокус" кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ-СДС Илия Лазаров.

По думите му, с малки изключения, листата на социалистите е изненадваща и говори за сериозен проблем в нагласите на левицата.

,,Като изключим Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, който е много подготвен, аз съм изключително изненадан от останалата композиция в листата на БСП. Вътре виждаме една фигура като Румен Гечев, който фалира България като икономически вицепремиер на Жан Виденов. На 4 февруари 1997 година доларът беше достигнал 4 800 лева, бяха едни абсурди. Имаше и зърнена криза. И този човек ни го предлагат в листата на БСП за евродепутат, което показва, че ако не го изберат и по една или друга причина БСП дойде на власт, него ще го назначат за икономически ръководител. Т.е отново ще фалираме'', обясни той.

Илия Лазаров коментира още, че в листата на ГЕРБ-СДС се открояват подготвени кадри, както по европейската тематика, така и във външната политика.

,,Това силно се отличава от "новобранците", които някои опоненти предлагат'', добави още той.

Последвайте канала на

Владимир Василев
4413 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.05.10 | 10:09

2

grobarski bokluk nikoi ne moje da falira kogato e izteglil 20 miliarda na garbat na balgarskiat narod a tova go napraviha prestapnicite kato teb ot grob.

Ей

2019.11.06 | 16:56

5

кой си ти бе червен келеш, разбираш от политика колкото свинка от военна музика,айде чао отивай да сереш ти друго не знаеш

чичо Пей

2019.05.11 | 22:19

4

Мазната и ухилена физиономия,отпуснатата гуша и плоското чело на този човек категорично показват образа на съвременния политик, ярък представител на управлявалият в близкото минало политически сбирщок-ГЕРБ Психоанализата на образа на този политик категорично доказва чувствителната липса на интелигентност и неустоимата любов към фетиша на тази партия а именно парче сланина с кожа .Мнението му,че ГЕРБ и СДС притежавали най-подготвените кандидати за европарламента предизвика неистов смях сред група мангали праскащи на вързано белот накъде във Факултета,

данъкоплатец

2019.05.10 | 09:49

1

И ти си същата стока,Мазнико!

2019.05.10 | 11:26

3

За да си точен в това което пишеш,трябва да имаш и памет, която ти липсва.

Добави коментар

Водещи новини