Николай Диков, кандидат за евродепутат от ГЕРБ: Малкият и среден бизнес са ключът към силната икономика

  • 09 май 2019 15:35

  • 153
  • 1
Николай Диков, кандидат за евродепутат от ГЕРБ: Малкият и среден бизнес са ключът към силната икономика
© ГЕРБ

Малкият и среден бизнес са ключът към успеха в България. Само когато има силно проспериращ малък и среден бизнес, може да има разцвет на икономиката. Ще продължим да работим за развитието му, за повече инвестиции и иновации. Ще работим, за да направим утрешния ден по-добър.

Това каза кандидатът за евродепутат Николай Диков в една от фирмите за производство на осветителни тела в Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Той разясни пред работещите в предприятието значимостта на членството ни в Европейския съюз и ползите за страната. „Преди беше много по-трудно да се придвижват хора, стоки и услуги. Благодарение на ЕС имаме по-широк пазар и икономиката се разрасна“ – допълни още Диков.

По време на срещата в една от големите вериги строителни хипермаркети в страната кандидатът за евродепутат призова работещите да гласуват, противопоставяйки се на езика на омразата. „На 26 май предстоят много важни избори. Те са важни не за партиите, а за всеки един от нас, защото няма по-добра платформа за развитието на страната ни от Европейския съюз“, призова Николай Диков. Той коментира хода на изпълняваните в момента европроекти в Стара Загора, сред които и този за центъра на града. Работещите се интересуваха от изграждането на велоалея на реновирания с европейски средства надлез, водещ към работното им място. „Тя ще бъде построена и свързана със съществуващата към момента веломрежа, която е общо 8 км в Стара Загора”, обясни кандидатът за евродепутат.

Той подчерта, че друг водещ приоритет и акцент в работата му е развитието и защитата на комплекса “Марица изток”, който е от изключителна важност не само за региона, а и за националната сигурност на страната ни.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
153 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
asd

2019.05.09 | 15:46

1

и къде е този малък и среден бизнес??? я с малкия си бизнес иди в кауфланд да си продадеш стоката. ако нямаш пазар, никакъв бизнес не можеш да направиш

Добави коментар

Водещи новини