Мария Габриел във Враца: Европа не прави разлика между голямо и малко населено място – тя е навскякъде

  • 08 май 2019 20:58

  • 390
  • 1
Мария Габриел във Враца: Европа не прави разлика между голямо и малко населено място – тя е навскякъде
© ПП ГЕРБ

Европа не прави разлика между голямо и малко населено място – тя е навскякъде. Ще работя за Европа на малките проекти, за Европа, която гради, а не руши. За Европа, която взема предвид всяка позция – преди окончателното решение. За Европа, която носи полза в ежедневието и гарантира нашата сигурност и развитие. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова във Враца. Там тя участва в събитие, на което бяха представени кандидатите на ГЕРБ и СДС за членове на следващия Европейски парламент.

„На тези европейски избора Враца има особено значение, защото тя има свой кандидат за депутат в ЕП. Развитието на Враца е видимо под ръководството на кмета Калин Каменов и за това голяма роля има и европейската солидарност. Нищо от ЕС обаче не е даденост. Европа е на кръстъпът и ние трябва да й посочим правилната посока – а тя е подкрепа за ГЕРБ, СДС и ЕНП“, подчерта Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова. Тя сподели, че за нея е огромна чест да води най-добрият и подготвен отбор от кандидати за евродепутати. „Някои партии около нас представят Европа по лош начин. За нас европейските ценности са важни, но искаме да покажем, че те не са обикновени думи – а реалност“, отбеляза водачът на листата.

По думите й младите хора имат нужда образованието да стои все така високо в дневния ред на Европа. „За това ще остане приоритет и занапред. Инвестиция в образованието е най-добрава инвестиция в нашето бъдеще“, каза още Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

 „Враца е европейски град. Отборът на ГЕРБ и СДС е най-силният. Вижте само какви успехи постигна ГЕРБ и неговите представители в ЕП. Много проекти бяха реализирани и ключово за това бе европейскоро финансиране. Аз имам кауза – Северозападна България. Искам след 5 години ние вече да не сме най-бедният регион“, заяви на свой ред кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски.

„Аз съм горд български учител, защото образованието е приоритет за правителството. 35%  увеличение на учителските заплати за последните две години, увеличение на средствата в образованието с над 900 млн. лв., над 500 ремонтирани училища. Подкрепете ни, за да продължи всичко това“, бяха думите на Асим Адемов – кандидат за евродепутат от ГЕРБ.

Виждам Враца преобразена и това е моята мечта за целия Северозапад – да бъде привлекателно място за туризъм и инвестиции. Усилията на правителството и на местнава власт вече дават резултат. Да, има още какво да се желае – но за тази цел имаме нужда от подкрепа. Номер 12 в бюлетината на 26 май“, заяви Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

„Ние от ГЕРБ и СДС сме един отбор, който иска България да успее в Европа. И ще успеем ако не допуснем грешката да върнем властта на онези, които съсипаха държавата. На тези избори трябва да има един победител - ГЕРБ и СДС“, посочи Александър Йорданов.

„Трябва ни вашата подкрепа за да успеем на 26 май, защото това е важно за България и Европа. Колкото повече евродепутати изпратим – толкова по-добре за нашето европейско бъдеще“, обърна се към присъстващите председателят на СДС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
390 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
sd

2019.05.08 | 22:21

1

еврогейски популизъм

Добави коментар

Водещи новини