Лиляна Павлова в Стара Загора: Там, където има добра инфраструктура - там има и добър бизнес

  • 07 май 2019 16:45

  • 452
  • 1
Лиляна Павлова в Стара Загора: Там, където има добра инфраструктура - там има и добър бизнес
©

Работила съм много за подобряване на инфраструктурата, защото това е предпоставката за добър бизнес. Всички знаем, че пътната мрежа е едно от най-важните неща.

С тези думи Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, кандидат за евродепутат от ГЕРБ, започна срещата си с ръководството и работниците на една от водещите фирми в Стара Загора за регенерат, ремонт и унищожаване на автомобилни гуми, съобщиха от пресцентъра на партията. „Изпълненото ми обещание към всички в региона е реновирането на пътя Раднево – Стара Загора. Ще продължа да допринасям за по-добрата инфраструктура и занапред“, каза още Павлова. „Изборите на 26 май са важни не само за Европа, но и за България, защото ще дадат посоката за развитие на страната, на градовете и селата ни. Важно е там да бъдат хора, които не петнят името на родината ни, а работят за него, за по-доброто бъдеще“, подчерта Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена. Тя допълни, че благодарение на Европейския съюз, българският бизнес е част от 500-милионен пазар. „Виждам сред вас много млади хора – ЕС даде възможност на всеки един да учи и да пътува свободно в страните-членки. Това е перспектива за личностно и професионално развитие. Важно е младите хора да имат тези възможности и да се реализират успешно в България“, обобщи кандидатът за евродепутат. Тя допълни още, че регионалната политика е бил и ще остана неин приоритет. „Привличането на максимално нови средства към общините през следващия програмен период ще означава още повече ремонти на пътища, ВиК мрежи, училища и детски заведения, спортни площадки и зали, за да имат подходящи условия да се върнат в родните си места младите хора“, подчерта Павлова. Тя допълни, че стабилността на ЕС носи развитие на икономиката и пазарите. Припомни още, че по времето на Европейското председателство на Съвета на Европа, темите, които вълнуват Западните Балкани са станали теми и за всички страни от ЕС. Павлова пое ангажимент да продължи работата от българска страна за премахване на двойния стандарт при храните.

При посещението си в Стара Загора Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена бе заедно със старозагорското лице в листата на ГЕРБ – Николай Диков. Те посетиха две от големите предприятия в региона, даващи работа на стотици хора.

По време на срещата в една от големите фирми в строителната индустрия стана ясно още, че Европейският съюз е подкрепил модернизацията на българските предприятия и производство, на земеделието и инфраструктурата с около 40 млрд. лева през изминалите 12 години.

„В регион, в който има инвестиции – има живот“, категоричен бе Николай Диков. „Част съм от най-добрия и работещ екип от кандидати за Европейския парламент“, заяви Диков. Той подчерта, че е еврооптимист. „Като общински съветник се срещам с много хора, чувам проблемите им, знам какво ги тревожи, но и всеки ден виждам как моят град се променя, виждам ползите за България, за които допринася ЕС. С общинския бюджет подобни мащабни проекти са невъзможни, защото за всеки 1 лев, който даваме, получаваме от Европа 40 лева. Това са средства за по-добра инфраструктура, за по-хубави детски площадки, за повече възможности за спорт. Това са ремонтираните булеварди и паркове“, обобщи старозагорският кандидат за евродепутат. Той сподели с участниците в срещата и коя е неговата лична кауза – защитата на енергийния комплекс „Марица – изток“. „В енергийното сърце на България се произвежда 40% от необходимата ни електроенергия и това е от изключително значение не само за нашия регион, а за нашата страна“, подчерта Николай Диков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
452 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Той

2019.05.07 | 17:21

1

Тоз Диков не мога го гледам. Мно ме дразни. Специалист по всичко.

Добави коментар

Водещи новини