Иво Христов: Нормално е ГЕРБ да губят подкрепа, скандалите при тях не стихват

  • 07 май 2019 14:30

  • 3064
  • 27
©

Нормално е ГЕРБ да губят подкрепа. През последната година и половина скандалите при тях не стихват и градират, а БСП показа, че може да бъде алтернатива. Другото важно е, че БСП отвори листата си за известни личности като Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в, а ГЕРБ подписват споразумения с партии фантоми.

Това каза в студиото на izbori.bg кандидатът за евродепутат от БСП Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка.

"ГЕРБ обявиха, че някой ги е ударил със скандала за апартаментите, но хората виждат всичките големи имения и асансьори. Скандалът с къщите за гости също оказва влияние. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обяви, че всички ще получат заслуженото, но той е единственият премиер осъждан за лъжа, а знаем, че по време на избори се лъже най-много. Аз работих много 2 години в президентството и много добре знам как работи фабриката за лъжи на ГЕРБ. Не мога да коментирам темата за къщите на гости на Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в. Мога да кажа, че аз нямам къща за гости", категоричен беше той.

"За мен листата на БСП стана по-силна след включването на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в нея. Всеки един носи позитиви в тази листа. Не мога да говоря, че съм вътрешен човек на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в БСП. Винаги съм се старал да бъда полезен, когато работих в екипа на президента. Човек е полезен навсякъде с добрата си воля и компетентността си. За мен можем да говорим за конфликт в ГЕРБ. Там има два предизборна екипа - единият си го назначи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а другият се ръководи от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Борисов не спира да говори, че всички ще бъдат наказани и Цветанов го е предал. Ето това е конфликт. Между мен и президента няма конфликт. Ако не стана евродепутат, президентът ще реши дали да се върна в неговата администрация. За мен най-важното на тези избори е БСП да победят ГЕРБ. Ако някой си мисли, че есента с действащо правителство на ГЕРБ ще може да си избира свободно кмета, се лъже много. Централната власт държи местната администрация и в България няма да има свободни и честни избори. В момента няма друга алтернатива на ГЕРБ освен БСП. Ако БСП победи на 26 май, ще има друга политическа ситуация в страната. Не мога да коментирам дали ще има предсрочни избори при загуба на ГЕРБ. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обяви, че няма да подаде оставка. За мен той няма да подаде оставка, докато не си назначи главен прокурор", разкри Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка.

"Не мога да гадая кой ще бъде следващият председател на ЕК и дали това ще бъде Франс Тимерманс. Днес видяхме, че Виктор Орбан е оттеглил подкрепата си кандидат за председател на ЕК от ЕНП Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище. БСП е член на ПЕС и мястото и е там. Председателят на ПЕС е в листата на БСП. Никога не съм казвал, че съм срещу Франс Тимерманс. Има разнобой в мненията ни, но това не означава конфликт", каза още Христов.

"По темата за влизането ни в еврозоната съм предпазлив. Трябва да има много трезва и реална преценка. Трябва да има дебати и да преценят експертите, а не както стана със самолетите, когато ГЕРБ казаха - не ни интересува мнението на военните, ние знаем кой е правилния изтребител. Ако това стане с еврото, няма да е никак добре. Как да влезем в Шенген, когато по плажовете на Черно море изплува безстопанствен кокаин?", попита Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка.

"Аз не мога да сваля ГЕРБ от власт. За тази цел трябва да има гражданска активност. Всичко е плод на борба. Нашият лозунг е - справедливост сега. Не мога да коментирам дали ще има оставки в БСП, ако бъдат загубени изборите. Аз дори не съм член на БСП", завърши кандидатът за евродепутат.

Филип Епитропов
3064 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
Възможност

2019.05.09 | 14:50

27

Включването на Иво Христов в листата на БСП, даде възможност на хората, които не харесват БСП, но искат ГЕРБ аут (нищо, че Боко навсякъде тръби, че нямало да подава оставка), да гласуват преференциално за него! Браво!

Наблюдател Тролев

2019.05.07 | 22:59

26

И. Христов е сценаристта на долната, мръсна предизборна кампания, в стил "Бай Ганйо прави избори", възползвайки се от съкровенното чувство на Българина за справедливост. Поради невъзмпжността, по нормален - демократичен начин ( чрез избори) да бъде отстранен ГЕРБ от властта, БСП в съглашателство с Президанството, предприеха добре замислена и планирана компроматна атака. За добре свършената работа, И. Христов бе зачислен на Европейската ясла.

Остап Бендер

2019.05.07 | 20:43

25

Разбиха го тъмносините разбойници като идолите ти Костов Фил Димитров,верни васали на американските ни колонизатори.

2

2019.05.07 | 17:47

24

Въпросният Иво Христов е лъжец и обиграно ченге. Става и с цялата си наглост говори за скандали в ГЕРБ. Първо, господинчо, се изкажи за Нинова, която е за затвора, за Йончева, която взе 700 хилки от откраднати депозити на хората, за Кирил Добрев с ВЕЦ-вете,получени за без пари, за Гергов и т.н. и т.н., които са окрали милиони. ГЕРБ ги разбихте за едни пършиви апартаменти, а тези с откраднатите милиарди си мълчат и после викат - скандалите не са при нас. Ами като прикривате крадците, да, скандалите не са при вас. Борисов поне наказа своите. Христов, ходи си в Русия, да лижеш руските задници, ченге озлобяло.

Лекар до санитар !

2019.05.07 | 17:47

23

Ти не можеш да даваш здравни съвети,има мнооого да учиш !!!

Еееееее

2019.05.07 | 17:40

22

Като не сте на власт,червени другари,ставате луди,побърквате се !!!

2019.05.07 | 16:35

15

МРЪСЕН ГНУСЕН СКАПАНЯК ПАВЕ ЗА ТЕБ

2019.05.07 | 17:36

21

ЗА МРЪСНИЯ ГНУСЕН ПРОДАЖНИК

Остап Бендер

2019.05.07 | 17:00

20

За кого е павето бе,пъзлив анонимник.

2019.05.07 | 16:48

17

ОКОЛО РАДЕВ СЕ СЪБРАХА НАЙ-УРОДЛИВИТЕ СКОТОВЕ

Остап Бендер

2019.05.07 | 16:56

19

С такъв скотски език познай кой е изрода.

Въййй

2019.05.07 | 16:24

12

Скандал ли е за някои да има офертички на добри цени,а пък за народа яко сеч с брадвата. Едните си позволяват всичко,другите мизерстват. Колко е заплатата на избран от народа представител и колко е на обикновен работник??? Защо за хората няма апартаменто дето работят цял живот и накрая нищо

Остап Бендер

2019.05.07 | 16:52

18

Разбиха го тъмносините разбойници като идолите ти Костов Фил Димитров,верни васали на американските ни колонизатори.

До тъпанара Въйййй

2019.05.07 | 16:36

16

А скандал ли е, една партия да избие 30 000 интелигенция, за да няма опозиция, пасле да лъже народа в продължение на 45 години, че строи комунизъм и като фалира, да си смени името и още три пъти да фалира и ограби цяла България ?

А г-н тъпанар прост ?

Кото през това време, разби и образование и здравеопазване и всичко, което можеше да се разбие !

2019.05.07 | 16:34

14

Въййй,изсра се!!Бетом при кире контрабандата за надника и ца вова смрод от позитанския нужник

Уча се !

2019.05.07 | 16:29

13

Иво.... !

Професоре.....!

Българите, които помнят годините на вашите управления, много добре знаят, къде е мястото на БСП-БКПнаследници !

А Вие г-н Професор, не се притеснявайте за ГЕРБ !

Притеснявайте се за това, дето на разбирате или се правите, че не разбирате, коя партия е правилния избор !

Ако не разбирате, язък ви за професорската титла !

Ако се правите, че не разбирате, значи сте от същите тези демагози и популисти, от които България винаги е страдала !

И в двата случая, сте от страната на лошите !

Добави коментар

Водещи новини