Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски: Политиките на ГЕРБ са правилните и резултатите от това са видими във всяко населено място

  • 06 май 2019 13:25

  • 246
  • 2
Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски: Политиките на ГЕРБ са правилните и резултатите от това са видими във всяко населено място
©

Политиките на ГЕРБ са правилните и резултатите от това са видими във всяко населено място. Пример за това е обновеното читалище със средства от ЕС, в което са намираме в момента.

Това заяви в с. Василовци (област Монтана) кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски, съобщиха от пресцентъра на партията. Там той присъства на юбилейно тържество по повод 120 години Народно читалище "Събуждане 1899". Заедно с него бяха народният представител от ГЕРБ - Монтана Дилян Димитров, областният управител Росен Белчев, зам. областният управител Нина Петкова, кметът на община Брусарци Наташа Михайлова, както и много жители и гости на Василовци.

Дилян Димитров сподели с всички присъстващи следното: “Приемете моите най-искрени поздравления по случай юбилея на Народно читалище „ Събуждане 1899“. Днешният празник е признание за всички Вас – читалищни деятели, самодейци и даровити хора, които със своя всеотдаен труд и талант пазите българския дух и националната идентичност. Вашата упорита работа е еталон за родолюбие. Бъдете живи и здрави, благодаря за прекрасните емоции и страхотната програма и се надявам, че на 26 май ще ни подкрепите с бюлетина номер 12“.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
246 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.05.06 | 17:13

2

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ 
ПАРТИЯ " ВЪЗРАЖДАНЕ "
ГЛЕДАИТЕ ГО В " Ю ТЮБ "
Затвор за виновните за сегашното положение на държавата.
30 годишен геноцид.
Ако мислите като него, агитирайте за партия "ВЪЗРАЖДАНЕ"
ОТИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ НЕ ОСТАВЯИТЕ НЕГРАМОТНИТЕ ЦИГАНИ ДА ОПРЕДЕЛЯТ СЪСТАВА НА ПАРЛАМЕНТА.
После роптаете срещу правителството.
БКП = СДС, БСП,ДПС,НДСВ,ГЕРБ,ВОЛЯ И ПАТРИОТИТЕ. ВСИЧКИ РАБОТЯТ ЗА УНИЩТОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ 30 Г НАСАМ.
ВЪЗРАЖДАНЕ Е СПАСЕНИЕТО НА НАРОДА.

Румен

2019.05.06 | 15:39

1

ИВО РАЛЧОВ ДА ДОЙДЕ В МОНТАНСКИТЕ СЕЛА,И ТОГАВА ДА ГОВОРИ.И ТОЗИ ДУПЕДАВЕЦ ЗА СЛУЖБА.АМЪН

Добави коментар

Водещи новини