Андрей Новаков ще посети област Видин

  • 05 май 2019 18:02

  • 242
  • 0
Андрей Новаков ще посети област  Видин
© Facebook

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков ще посети област Видин на 7 май (вторник).

От 10.00 часа, в големия салон на читалище „Христо Ботев – 1898” – с. Ружинци кандидатът за евродепутат Андрей Новаков ще проведе среща с жителите на община Ружинци. На събитието ще присъстват народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Видин Владимир Тошев и кметът на община Ружинци Александър Александров.

От 12.00 часа, в салона на НЧ „Надежда – 1903” – с. Бойница Андрей Новаков ще разговаря с жители на община Бойница.

Новаков ще бъде придружен от кмета на община Бойница Анета Генчева и народния представител и областен координатор на ГЕРБ – Видин Владимир Тошев.

В рамките на своето посещение в област Видин кандидатът за евродепутат Андрей Новаков ще посети и с. Каленик, община Видин. Срещата с жителите на населеното място е от 15.00 часа, в салона на кметство Каленик.

От 18.00 часа, в Конферентния център на Областна администрация Видин Андрей Новаков ще се срещне с жители на Видин. В събитието ще участват народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Видин Владимир Тошев, областният управител на Видин Албена Георгиева, кметът на община Видин Огнян Ценков и общински съветници от ГЕРБ – Видин.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
242 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини