Мария Габриел в Бобов дол: Подготвен отбор в ЕП ще означава силен глас на България при преговорите за бюджета на ЕС

  • 05 май 2019 16:51

  • 532
  • 2
Мария Габриел в Бобов дол: Подготвен отбор в ЕП ще означава силен глас на България при преговорите за бюджета на ЕС
© Пресцентър на ГЕРБ

Следващите няколко месеца след европейските избори са ключови за завършване на преговорите за новия многогодишен бюджет на ЕС. Имам честта да водя отбор, който познава процедурите и механизмите на водене на преговори. Затова е важно да изпратим в следващия Европейски парламент подготвен български отбор, който няма да губи време, а ще отстоява активно националния интерес. Това ще означава работа и за региони като Бобов дол, които могат да се възползват от предложената по време на българското председателство на ЕС Програма за въглищни региони в преход. Тя предвижда 5 милиарда евро в подкрепа на въгледобивни райони, за да могат да отговорят на новите тенденции в отрасъла. Ще бъдат обхванати 40 региона и Бобов дол има шанс да е един от тях. Това заяви по време на среща-дискусия с граждани на община Бобов дол водачът на листата на ГЕРБ за предстоящите избори за Европейски парламент Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

На срещата в Бобов дол присъстваха също кандидатът за евродепутат Асим Адемов, областният координатор на ГЕРБ – Кюстендил Виктор Янев, общинският ръководител на политическата сила в Бобов дол Мая Спасова и председателят на партията в Кюстендил Михаела Крумова. Европа ни чува, защото имахме много сплотена група евродепутати от ГЕРБ.

Имахме едно изключително успешно европредседателство. Имаме един министър-председател, който е на изключително голяма почит и уважение в Европейския съюз, както и един безупречен еврокомисар. Затова, и с оглед на постигнатите успехи, имаме лице и очи да застанем пред хората, за да продължим по пътя, по който сме поели. България е на правилното място и се движи по правилния път, заяви пред жителите на община Бобов дол кандидатът за евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
532 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.05.05 | 19:14

2

Специалистката по джендър- идеология и фалшивите новини другарката Мария Неделчева Габриел /

Само давам

2019.05.05 | 17:02

1

От бюджета на ЕС се строят къщи за гости и ни е точно през ... за него!

Добави коментар

Водещи новини