Цвета Караянчева: България стана лидер на Балканите

  • 04 май 2019 14:13

  • 1038
  • 5
Цвета Караянчева: България стана лидер на Балканите
© Булфото (архив)

За тези две години наистина България стана лидер на Балканите, заяви пред журналисти в Златоград председателят на НС Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

На фона на лидиращата позиция на България на Балканите и успешното ни европредседателство през 2018 г., според Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на звучат неубедително опитите за очерняне и омаскаряване по време на предизборната кампания. Загледани в собствените си разправии, в тези избори може би ще изпуснем възможността да заявим по-категорично позицията си, смята председателят на парламента.

Според нея българските евродепутати трябва да бъдат заедно в ЕП, да пазят националните интереси.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изрази надежда, че в оставащите седмици от предизборната кампания ще се смекчи тонът и ще се говори в конкретика, без да се използват лъжи, заплахи и всякакви способи на очерняне и омаскаряване. Черният пиар не носи дивиденти и това е доказано в годините, допълни Караянчева.

По нейна оценка кампанията досега не върви в посока на политики и на плюсове, които България може да получи от европейското семейство и евроинтеграцията. Вървят лъжи, личностни нападки, а когато започнем да говорим небивалици, сами хвърляме кал върху себе си, смята парламентарният председател. Според нея дори опозицията трябва да подчертава нашето успешно европредседателство, за което "всички ни поздравяват".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1038 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ан справедливост

2019.05.05 | 20:51

5

Лидерите на балканската мафия са при нас и горната е една от подлогите им.

2019.05.04 | 15:27

4

Лидер по мизерия,мизерни доходи,смъртност,емиграция и евакуация..Благодарение на 10 годишния геноцид наложен от проеврейската болшевишка банда ГЕРБ

Борето

2019.05.04 | 15:21

3

Вие съвсем изкукуригах те!

2019.05.04 | 15:08

2

права си цецке , лидер по бедност и мизерия и най вече корупция .

ii

2019.05.04 | 15:03

1

Лидер по обезлюдяване

Добави коментар

Водещи новини