Цветанов: Лесно е да атакуваме нашите политически опоненти, но ние предпочитаме да покажем на хората постигнатото

Лесно е да атакуваме нашите политически опоненти, но ние предпочитаме да покажем на хората постигнатите резултати. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в Гоце Делчев по време на среща с представители на бизнеса и граждани.

Заедно с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в Гоце Делчев бяха кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Асим Адемов, областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и народният представител д-р Емил Тончев.

"Благоевградска област може да се гордее със своите кандидати за евродепутати Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова, Асим Адемов и Андрей Новаков, които доказаха, че могат да защитят интересите на българските граждани пред Европа. Те имат комуникация с всички райони на страната и с хората. Благодаря специално на Асим Адемов, който посещава много региони. Той е човек, който гражданите на много български населени места уважат и искат да видят, защото с работата и отношението си към тях – спечели доверието им", каза още Цветанов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че хората искат да имат постоянна комуникация с всички онези, които ни представляват в Брюксел. "Искат да говорят с тях за европейските политики, въпреки че нашите опоненти се опитват да извадят от дневния ред на страната точно тази тема. Днес БСП не прати представител на дебата, който се проведе по една от националните телевизии, защото не могат да говорят за политики, а искат кампанията да премине чрез вътрешна конфронтация, насочена към останалите кандидати", допълни Цветанов. Според него политика не се прави по този начин и подчерта, че дебатът днес е показал, че има теми, които са обществено значими и които могат да обединят различните партии.

"Със СДС обединихме усилията си, за да не пилеем гласовете на нашите избиратели, но и да подкрепим Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище. Така ние даваме ясен знак пред Европа, че ще работим заедно", каза още Цветанов. Той призова всеки един български гражданин да се вгледа колко променена е страната ни и да си даде сметка колко много европейската солидарност е допринесла за това. Като пример за тези свои думи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа изтъкна ключовата за Благоевградския регион АМ "Струма".

"Много са тези, които искат да правят политика чрез омраза, но за мен е по-важно да се решават проблеми, както в случая с изгорялото читалище в село Скребатно. Там заедно с кмета, който е издигнат от друга партия, ще направим всичко възможно то да бъде възстановено за хората, защото читалището е място, което дава възможност да съхраняваме културата", подчерта Цветанов. Той отбеляза, че в Рибново, в Гоце Делчев, а и на много други места - продължават да се инвестират средства за енергийна ефективност и подобряване на образователната инфраструктура. "700 млн. лв. от Оперативна програма "Региони в растеж" бяха инвестирани за подобряване на образователната инфраструктура на 500 училища и детски градини. За всички сгради в цялата страна ще ни бъдат необходими 9 млрд. – това можем да постигнем чрез стабилност и усвояване на европейски фондове, Норвежки и Швейцарски механизми", уточни Цветанов. Той коментира, че образованието е един от основните приоритети за ГЕРБ и правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, като до 2021 година ще се опитат да направят така, че заплатите на учителите да достигнат нива, които ще направят тази професия привлекателна за младите.

Според Цветанов е много важно хората да знаят какво правят евродепутатите ни в Европа. По думите му особено важни са темите като мобилност, добри отношения със съседните ни страни и опазване на външната граница на Европейският съюз. "Важно е да имаме диалог с нашите съседи. Много хора обвиняват премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че поддържа добри отношения с Турция, но благодарение на тях няма мигрантски натиск към България", каза Цветанов, отбелязвайки че не така стои въпросът с Гърция.

Цветанов подчерта, че темата "Западни Балкани", която е била приоритет за България по време на европредседателството ни е дала много резултати, един от които е подобряване отношенията между Гърция и Северна Македония.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ допълни, че ако партията влезе в тона на БСП -  фокусът върху европейските политики, който е истински важният за тези избори, ще се измести. "Ние не трябва да превръщаме политиката в агресия, търсейки политически дивиденти. Такива могат да бъдат постигнати само чрез реални политики, които допринасят за решаването на проблемите", коментира Цветанов. Той добави, че през годините чрез националния бюджет и европейските фондове са били решени много проблеми. Цветанов бе категоричен, че без стабилност няма как да бъдат постигнати резултати и чрез предсрочните избори, каквито искат опонентите на ГЕРБ - няма да се решат проблемите.

Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Асим Адемов подчерта, че за двете години като евродепутат се е уверил, че в Брюксел се защитават националните интереси на страната ни. "Заедно с колегите ми от ГЕРБ в Европейския парламент показахме, че сме силен отбор и постигнахме много резултати. Защитихме достойно името на България в Европейския парламент и Европейския съюз. Смятам, че с постигнатите резултатите имаме основание да застанем пред вас и да поискаме вашата подкрепа", каза още Асим Адемов.

Коментари

 1. 2019.05.03 | 05:50

  Докога ще гласувате за ГЕРБ Никога ГЕРБ гласуваш за номер 11 Иванчева ??.

  1. 2019.05.04 | 11:50

   само така с Иванчева сме

 2. 2019.05.03 | 10:42

  Борисов,махни го този от публичното пространство,че хората са озверяли! И на всичкото отгоре,тези хора са ПРАВИ. То като гледам май читавите около теб са малко. Друго:време е вече да покажете кирливите ризи опозицията. Щом те могат да говорят лъжи,ти ги застреляй с истини. Ние по-старите им знаем маскарлъците,но младежите не. Цацаров да арестува и двете далавераджийки с големите усти,че и те като Цветанов ни омръзнаха.

 3. 2019.05.03 | 10:41

  Борисов,махни го този от публичното пространство,че хората са озверяли! И на всичкото отгоре,тези хора са ПРАВИ. То като гледам май читавите около теб са малко. Друго:време е вече да покажете кирливите ризи опозицията. Щом те могат да говорят лъжи,ти ги застреляй с истини. Ние по-старите им знаем маскарлъците,но младежите не. Цацаров да арестува и двете далавераджийки с големите усти,че и те като Цветанов ни омръзнаха.

 4. 2019.05.03 | 09:04

  цвъки , голям наглец си , народа не те иска , а постигнатото го видяхме вест апартамента и мизерия за народа .

 5. 2019.05.03 | 05:48

  Лесно се купуват апартаменти евтини само че трябва да си от ГЕРБ о то да си от ??.. Тоест това не е за всеки българин ?..да го духа народа гласуване за ГЕРБ вие решавате ??.

 6. 2019.05.03 | 00:15

  ВИЖДА СЕ ПОСТИГНАТОТО. НО ПРОБЛЕМА Е ЧЕ В БЪЛГАРИЯ МИЛИОН И НЕЩО ХОРА ЖИВЕЯТ С ДОХОДИ ПОД ПРАГА НА БЕДНОС МИЗЕРИЯ ГЕНОЦИД ОСОБЕНО ИНВАЛИДИТЕ, БЕЗРАБОТНИТЕ, МАИКИ С ДЕЦА И Т. Н. ГЛАДНИ БЪЛГАРИ НА ШАРЕН ПЕИЗАЖ НЕ СЕ РАДВАТ.

  1. 2019.05.03 | 01:09

   1.5 млн.

 7. 2019.05.02 | 23:41

  Защото една недоправена утрепка, перманентно нулира и/или блокира броячите на лайковете, към коментарите.

  Това, да не е, нова форма на свобода на словото по герберастки?

  Нали сте с по високо IQ от „многоапартаментника“ или „Умник Гюро“?
  Не доказвайте обратното, моля ви!

  Вземете пример от вашите колеги, от другите сайтове!

 8. 2019.05.02 | 21:02

  Корумпиран пeдераст.

  1. 2019.05.02 | 23:35

   Едно ниво по долу е - КОРУМПИРАН ГЕРБЕРАСТ!

 9. 2019.05.02 | 23:20

  Герб ще загуби заради алчността на цвъки апартамента. Ще гласувам за БСП нарочно.

  1. 2019.05.02 | 23:32

   НЕ СИ САМО ТИ!

 10. 2019.05.02 | 22:55

  Стига си плямпал, КАТО ИСКАШ „ДА ПОКАЖЕШ НА ХОРАТА ПОСТИГНАТОТО“, ПОКАНИ ГИ В АПАРТАМЕНТЧЕТО ОТ ТРИСТА И КУСУР КВАДРАТА, ПОВОЗИ ГИ НА АСАНСЬОРЧЕТО ДО ДВАТА ГАРАЖА!

  Почерпи ги и с остатъците от молитвените закуски в кравария!

  НАГЛЕДНА АГИТАЦИЯ МУ Е МАЙКАТА!

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет