Иво Христов: Това, че се кандидатирам не значи, че се отказвам от своя морал

  • 22 април 2019 08:14

  • 2528
  • 18
©

Президентът знае отдавна за намеренията ми. Ние не сме крепости, всеки взема сам своите решения. Това, че се кандидатирам не значи, че се отказвам от своя морал. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за ми предложи и аз приех. Аз съм член на съвета за стратегическо сътрудничество към президента. Това каза кандидатът за евродепутат от БСП и бивш шеф на кабинета на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка в ефира на БТВ.

"Президентът е моята кауза", добави той.

„В последните години се внушава, че всяко действие, освен санкционираното от властта, е задкулисно и криминално. И за Нинова и за мен има едно споделено убеждение, че тези избори са решаващи за политическата ситуация в страната и за излизане от безизходицата. При победа на БСП ще се върви към предсрочни избори и промяна на политическото статукво. При победа на ГЕРБ властта ще се бетонира, тъй като тя разполага с целия необходим ресурс за целта – тя владее цялата администрация, местната власт, националната изпълнителна власт, има някакво макар и разклатено мнозинство в парламента, владее службите, владее до голяма степен и медиите, владее правораздаването и влияе на прокуратурата“, прогнозира той.

Христов определи думите на премиера Борисов за това, че в евролистата на БСП само един човек разбира от европейски неща и това е Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското, като мнение на доморасли политици. „Според Борисов от Европа разбира всеки, който се прегръща с Юнкер. Никой не може да се чувства подготвен за всичко. Нужно е време, за да се докажем и да се утвърдим като евродепутат. Аз нямах опит и като началник на кабинета на президента, но той ми се довери, явно има добра интуиция“, коментира Христов.

„Не подкрепям Истанбулската конвенция, защото е зле написан документ със зле написани термини. Създава условия за бизнес на неправителствени организации да завеждат дела срещу държавата и ще има загуба на пари”, обясни Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка.  

Листата се утвърждава от НС на партията. Нямам отношение към подредбата, аз дори не гласувам, уточни кандидатът за евродепутат от БСП.

На въпрос, кога започва една автокрация, Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка заяви. „Историците дават това определение, когато приключи един период. Когато трябва да се реши нещо - всичко в страната опира до Борисов. Самият той сигурно си дава сметка, че това е една трудно работеща схема. Президентът не може да направи пълзящ преврат, защото няма власт над армията. Това е параноично“, каза той.

„Има различни настроения в партията. Партията е много демократична и дава път на гражданската квота в БСП. Борисов премита хамбара на десницата и сключва договори с партии фантоми“, подчерта Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка.

„Няма еталон за европейско мислене и поведение. Европа е такава, каквато ние я създаваме със своите различия. Не виждам да има болезнено противопоставяне, а по-скоро позитивна критика“, коментира още Христов.

По отношение на топлата връзка между президетството и БСП, Христов каза, че той е политик и може да общува с всички.

По думите му президентът Радев не е споменавал че ще прави партия, но е заявил, че ще подкрепи промяна на статуквото. „Има такова очакване и такива настроения, но няма подготовка за организиране на такава партия”, посочи още той. "Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е изключително трудолюбив, изявен патриот и обича да е добре подготвен, даде оценка той. На въпрос дали той пише речите на президента, Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка призна с усмивка, че има участие, но не изцяло. "Последната редакция е на президента".

„Имам една кауза – възстановяване на демокрацията в България“, категоричен бе Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка.

 

Мая Йорданова
2528 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2019.04.22 | 13:22

18

Фактът, че се кандидатираш от листата на БСП потвърждава, че президентската институция не е надпартийна, което пролича и от факта, че Елен Йончева-острието на БСП беше в екипа му, но се правеше на безпартийна. Лъсва че манипулацията е основен инструмент на вашия отбор и че мислите хората за балами. Без лъжи , без скандали, без непочтеност сте загубени. Алчни за власт и кражби. Видяхме ви какво можете за 20+ години - съсипахте България заедно с ДПС и СДС.

wtf!?!?!??!

2019.04.22 | 11:06

17

комунист и морал?!?!?!??!

Анонимен

2019.04.22 | 10:56

16

Г-н Христов изостави България ако беше борба за идеали ще правеше политики в страната, в ЕП между 710-на депутати неговия глас ще се изгуби.

Чеверме социалист

2019.04.22 | 10:52

15

Познай кой ги казал тези думи-чеверме социалист

Евро-листата на БСП е от личности,

2019.04.22 | 09:36

1

а тази на мутро-СДС-то - от задници.

Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2019.04.22 | 10:42

14

Абе червен пендел!

Кажи малко конкретика, затапих те за пореден път и като посерен отново започваш да обиждаш!

Няма това, няма онова, не вървиш вече с педеРуските си тролски изпълнения!

КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ САМО ТРОЛОВЕТЕ КАТО ТЕБ НЕ МЪЛЧАТ!

Колко типично за оПутил се организъм и почитател на диктатори и червени крадци, които многократно в историята са довеждали майка България до ФАЛИТ

Аре бегай у лево при Жан Виденов и Луканов!

Щерев

2019.04.22 | 10:41

13

Какво означава "Няма как да ми обориш думите защото са истина и за това можеш само да обиждаш нали червен педерас?",не е ли обида това и не е ли против ваште еб@ни герентофилско герберски разбирания освен ако не сте приятелка на кмета на Симитли?

няма как да си соросоид долен

2019.04.22 | 10:36

12

и ДА НЕ СИ ГАДЕН ПЛАТЕН ТРОЛ.А ЖАН ВИДЕНОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ЧЕСТЕН ПОЛИТИК ,КОЙТО СЕ ПРОТИВОПОСТАВИЛ НА ЕВРЕЙНА СОРОШ и УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ.МЪРША ПРОДАЖНА СИ ТИ.

Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2019.04.22 | 10:24

8

Няма как да ми обориш думите защото са истина и за това можеш само да обиждаш нали червен педерас?

Нищо друго не очаквам от червени парцали!!

Когато ви затворят продажните муцки със факти започвате да ругаете заяото толквоа ви е капаците та бе руски говна!!

Ти по-добре кажи, заяо по времето на вашите червени терористи БСП/БКП цените и заплатите бяха такива??

По времето на Орешарски бензинът беше 2,58 за литър сега е 2,20
По времето на БСП/БКП минималната пенсия беше 150 лева а сега е 210 и се покачва
По времето на БКП/БСП минималната заплата беше 310 лева сега е 510 лева!

Абе червен парцал,къде си тръгнал да мериш политиките на ГЕРБ със педеРуско червния терор, който излъчва БСП/БКП и платените червени тролове като теб!

Аре уа у лево при Жан Виденов!

няма как да си соросоид долен

2019.04.22 | 10:19

7

и да не си анално податлив ПЛАТЕН ТРОЛ от ШАЙКАТА.

Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2019.04.22 | 10:15

6

Листата на БСП е от перачки на пари, криминално проявени личности и хора, осъждани за купуване на гласове , както така и хора съдени за контрабанда!

Червената листа е троянски кон на руски терористи в Европа!

Споко

2019.04.22 | 10:10

5

и този е от листата на еврейна Сорош. Работи за "господарите".

2

2019.04.22 | 10:32

11

Не е ясно какъв е неговия морал, но е ясно, че отива да служи на тези, които докараха България до национална катастрофа няколко пъти.

Опорна точка

2019.04.22 | 10:32

10

Превеждам от комунистически на български език : Това означава че съм се заклел да служа на политическите ало измамници. На опаки, задължително на абарот.

2019.04.22 | 10:28

9

ПЕДЕРУСКИ АГЕНТ

2019.04.22 | 10:04

4

ОТ СВОЯ МОРАЛ НА ПРОДАЖНИК НЕ СЕ ОТКАЗВАЛ ХАХАХА

Ха

2019.04.22 | 10:00

3

То пък един морал...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини