Каракачанов: Вместо да водим битки на идеи за евроизборите, ние мерим тераси и мазета

  • 10 април 2019 16:10

  • 890
  • 9
Каракачанов: Вместо да водим битки на идеи за евроизборите, ние мерим тераси и мазета
© Кадър - Нова телевизия

Оставката е личен акт. Още преди 3 седмици казах, че всичките тези скандали и истории ми миришат на избори. На мен не ми се занимава с мерене на тераси, балкони, мазета. За съжаление в България не се води битка на идеи и как България да бъде представена най-добре в европарламента, а се говори за размери на тераси. За мен най-важното е дали тази тераса е законно придобита, а не колко е голяма.

Това каза в предаването "Плюс минус" по Нова телевизия министърът на отбраната и председател на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. "Не искам да обвинявам моите колеги от Обединени патриоти. За тези 3 години, откакто сме коалиция, не съм си позволил да кжа лоша дума за тях. До вчера вярвах, че ще се явим заедно на евроизборите, но щом от НФСБ смятат, че "Атака" не трябва да участва в тази колаиция ще се явим сами. Първото предложение беше от НФСБ, да се явим заедно с тях и без "Атака". После "Атака" искаха да се явим с тях и без НФСБ. Аз отказах. Беше нормално да се явим заедно на евроизборите. Вината не е във ВМРО. Сега ще се явим отделно и избирателят ще реши. Предложил съм на колегите от Обединени патриоти да играем честно и да не казваме лоша дума за някой от нас", коментира Каракачанов разединението при Обединени патриоти.

"Вчера при вас беше едно лице, чието име не искам да споменавам, защото имам хигиена и не искам да си петна устата. Това лице не спира от една година да говори лъжи и глупости. Това лице се опитва като Гьобелс да повтаря една лъжа 100 пъти. Някой умник му е казал, че като си смени името на коалицията и плюе срещу ВМРО и персонално срещу мен ще успее да спечели гласове. ВМРО няма електорат в циганските махали и не ходи да раздава там хапчета. Не искам да коментирам това лице", заяви председателят на ВМРО по повод Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

"Опасността към България да тръгне мигрантска вълна все още не е отминала. Притеснен съм, защото по българо-гръцката граница няма ограда. Основният маршрут на мигрантите е от Гърция към Република Северна Македония и Албания и оттам към Западна Европа, но има информации, че се обсъжда като алтернативен маршрут да се използва и България. Към момента няма непосредствена опасност за страната ни, като същевременно са взети всички необходими предварителни мерки. Най-уязвимото място на границата е Кулата. Там са взети абсолютно всички мерки", категоричен беше министърът на отбраната.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
890 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
ВЪН ЧЕРВЕНИТЕ ПЛЪХОВЕ

2019.04.10 | 17:05

5

ДА ИЗГОНИМ БЕСЕПЕТО ОТ ТЕРАСИ И МАЗЕТА!

Нещастник,

2019.04.10 | 19:04

9

то всичко е бсп! и да не искаш да си го признаеш, е факт. Бою гроба какъв е, а? не е ли комунист

Тосум бей,

2019.04.10 | 19:02

8

Какви битки за идеи ще водиш пък ти? Тези работи дето си ги намислил са абсолютни демоде. Наслушали сме се на безброй глупости, но нищо смислено не сте направили за хората в действителност. Така, че да те няма- можем и без теб

Кирил

2019.04.10 | 18:55

7

Какви идеи г-н Лапач .

Агент Иване!,

2019.04.10 | 17:26

6

Трябваше да мериш вече килията заради далаверите с паспортите,но явно Доносниците сте защитен вид при управлението на милиционерите!

Драган

2019.04.10 | 16:46

4

Какво да мерим "г-н" 120 кг. строевак, шеф на армия от 30-тина хиляди военни от които 15-тина хиляди висши офицери. Нали си взимаш комисионните и високата заплата + джобните.

1

2019.04.10 | 16:40

3

Увеличетена пенсионерите или им дайте едмократна помощ преди изборите, за да ви подкрепят. Стига са гласували за БСП. Време е да гласуват за бъдещето на децата си.

2019.04.10 | 16:39

2

Ще мерим.Защото излиза,че вие една шайка сте в комунизма,а мнозинството сме в дивия капитализъм.

Въййй

2019.04.10 | 16:37

1

Ще си мерите,що за народа няма на народни цени г-н националист,не патриот съжалявам Вие направихте доста за народа ,само трябва още едно поскъпване на тока,водата. Може и нещо по ваш избор ,пък Вие си мерете и вемайте апартаменти,нали все пак народа Ви е избрал

Добави коментар

Водещи новини