Добрич ще има свой Индустриален парк

  • 14 юни 2024 15:25

  • 405
  • 2
Добрич ще има свой Индустриален парк
© Pixabay

Добрич ще има свой Индустриален парк, каза кметът Йордан Йорданов в официалната си страница в социалните мрежи.

Той посочва, че въпреки отказа на управляващия орган да финансира на този етап проектното предложение, съществуват и други възможности за осигуряване на средства.

"Подали сме своето възражение в законовия срок пред Административния съд. Правим изчисления за възможността да се финансира първата част от проекта с ресурса, одобрен от Министерство на финансите, а вътрешната инфраструктурата да се изгради по Програмата за Интегрирано териториално развитие. Никога не сме спирали да работим по този наистина важен за развитието на Добрич проект", коментира още Йорданов. 

Изграждат индустриален парк за десетки милиона край Търговище

По-рано днес общинските съветници от "Възраждане" внесоха декларация, с която искат оставката на кмета, като един от мотивите е именно информацията, че Добрич не е одобрен за финансиране за изграждане на Индустриален парк, пише БТА.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
405 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Снежко Снежев

2024.06.14 | 16:33

2
Скоро дано и космодрум:)))! Мамицата ви крадлива... хора не останаха по тези земи, а разни тапири ще строят... индустриални паркове:)))!

2024.06.14 | 15:47

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини