Гълъб Донев се срещна с представители на Икономическия и социален съвет

  • 07 декември 2023 18:56

  • 834
  • 1
Гълъб Донев се срещна с представители на Икономическия и социален съвет
© Президентство
Слушай новината Слушай новината

Добрите управленски решения идват в резултат на внимателен анализ и диалог с гражданското общество.

Това заяви началникът на кабинета на държавния глава Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. на среща на „Дондуков“ 2 с представители на Икономическия и социален съвет в България и техни партньори от Франция, Испания и Люксембург по повод 20-годишнината от създаването на ИСС. Доброто взаимодействие между гражданското общество и политическото представителство постигат качество на управленските решения и укрепване на демократичния процес, добави Донев. 

Гълъб Донев: Енергийната политика трябва да отстоява обществения интерес

Обща бе позицията, че съвременното европейско управление изисква ангажирането на гражданското общество и е от ключово значение за ефективността на предприеманите от правителствата политики и действия. Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. изтъкна, че Икономическият и социален съвет в България има точно такава функция, заложена при самото му създаване: „България е първата страна от „новите“ страни-членки в ЕС, която създаде свой Икономически и социален съвет със специален закон и без участието на държавата в него, като самото му създаване и съществуване променя политическата среда в България, социално-икономическите и индустриалните отношения, защото Съветът е платформа за постигане на съгласие между работодатели, синдикати и неправителствени организации с различни интереси“, посочи началникът на кабинета на държавния глава. 

Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. подчерта също така, че президентската институция многократно е възлагала на Съвета изготвянето на становища и резолюции, в съответствие с разбирането за необходимостта от обмен на идеи и постигане на съгласие за посоката на социално-икономическото развитие на страната, съобщиха от прессекретариата на президентството. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
834 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.07 | 21:12

1
В затвора ли се провежда? И защо още не е там тоя продажен предател?

Добави коментар

Водещи новини