Министър Богданов: Работим за това България да се превърне в страна, в която младите хора да се реализират успешно

  • 02 октомври 2023 16:55

  • 807
  • 2
Министър Богданов: Работим за това България да се превърне в страна, в която младите хора да се реализират успешно
© Министерство на икономиката
Слушай новината Слушай новината

„Работим активно, за да създадем условия за реализацията на подготвени млади хора в България, както и да върнем наши сънародници от чужбина да работят у нас“.

Това заяви министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов Богдан Богданов През 2022 г. Богдан Богданов е назначен за изпълнителен директор на Българската агенция за, който взе участие в официалната церемония по откриване на новата академична 2023/2024 година във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Той изтъкна, че реализацията на подготвени млади хора с експертиза в администрацията, е сред основните му приоритети. „Вратите на Министерството винаги ще бъдат отворени за хора, които искат да подпомогнат нашата държава да се развива, институциите да работят по-ефективно и нашите деца, близки и роднини, да живеят по-добре и да се връщат в България“, каза министър Богданов.

По думите му в Министерството на икономиката и индустрията ще бъде дадена възможност на всеки, който търси професионална реализация, стажове или опит в реална среда – в държавната администрация или в публичните предприятия към МИИ. 

Министър Богданов: Създаваме условия, с които да върнем българи от чужбина да работят у нас

„Имал съм възможността да работя, да уча и да живея в чужбина, но аз избрах семейството и децата ми да са в България“, посочи Богданов пред студентите. „Мога да кажа, че сега повече от всякога, вие имате възможността да успявате тук, не само в личен, но и в професионален план“, добави той. „Вярвам, че можете да допринасяте за развитието на нашата Родина“, изтъкна министърът.

Богданов поздрави студентите и ръководството на университета с откриването на новата академична година като им пожела да преследват мечтите си и да следват пътя на знанието във финансовия и икономическия сектор, които ще са в основата на тяхното професионално развитие.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
807 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.10.03 | 01:11

2
Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами.-----> mub.me/medbg

2023.10.02 | 18:56

1
ахахаха, тоя от ВУЗФ ли произлиза, аз се чудя що са толкова тъпи и нагли

Добави коментар

Водещи новини