Министър Никола Стоянов ще открие българо-испански бизнес форум в Мадрид

  • 19 февруари 2023 10:15

  • 381
  • 2
Министър Никола Стоянов ще открие българо-испански бизнес форум в Мадрид
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

Министърът на икономиката и индустрията Никола СтояновНикола СтояновНикола Стоянов е роден през 1976 г. в София.   Завършва „Право“ в Софийския университет заминава на работно посещение в Кралство Испания. Утре (20 февруари) той ще участва в българо-испански бизнес форум, организиран съвместно с Конфедерацията на испанските предприемачи – CEOE, на който ще бъдат обсъдени възможностите за инвестиции в България.

CEOE е най-представителната организация на бизнеса в Испания и обединява 2 млн. фирми от всички сектори. Конфедерацията представлява испанския бизнес пред международните организации и пред властите на всички държави в Европа и света. За събитието в Мадрид, от България пътуват и представители на испански компании, развиващи бизнес у нас, които да разкажат пред сънародниците си впечатленията им от страната ни и защо са инвестирали тук.

В рамките на своята визита, икономическият министър ще проведе срещи с компании от различни сектори за обсъждане на възможностите за инвестиции у нас и стартиране на съвместни проекти с български предприятия.

В испанската столица министър Стоянов ще проведе среща и с държавния секретар по търговия към Министерството на индустрията, търговията и туризма Ксиана Мендес и с ръководството на Конфедерацията на испанските предприемачи.

Министър Стоянов: Стокообменът ни с Италия е нараснал с повече от 1/3

Последвайте канала на

Десислава Станева
381 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2023.02.19 | 12:35

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
Емѝ...

2023.02.19 | 10:24

1
Бизнес-уомани от Барселона ще присъстват ли?

Добави коментар

Водещи новини