Компенсацията за скъпия ток - за всички небитови потребители

  • 06 декември 2022 14:22

  • 529
  • 1
Компенсацията за скъпия ток - за всички небитови потребители
© NOVINI.BG
Слушай новината Слушай новината

Компенсацията над 200 лева за мегаватчас ще бъде за всички небитови потребители, присъединени към мрежите на ниско, средно и високо напрежение.

Това приеха депутатите с проекта на решение парламентът да възложи на правителството да приеме програма за предоставяне на компенсации на небитовите крайни клиенти, внесен от Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

От Министерството на енергетиката са алармирали със свое писмо, че може да се блокират всички помощи. Проблемът става сериозен, докато не получим и разрешение от ЕК, което може да отнеме между 4 и 6 месеца. Затова Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на предложи помощта да бъде 200 лв. за мегаватчас за всички небитови потребители, предаде БНР.

С над 18% поскъпва токът за бизнеса в България за утре

 

Десислава Станева
529 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.06 | 15:10

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини