Министър Пулев ще се срещне със Съвета на директорите на БФБ относно работата на ББР

  • 26 септември 2022 15:49

  • 289
  • 3
Министър Пулев ще се срещне със Съвета на директорите на БФБ относно работата на ББР
© Министерство на иновациите и растежа
Слушай новината Слушай новината

Утре министърът на иновациите и растежа Александър ПулевАлександър ПулевАлександър Пулев е роден на 5 февруари 1981 г. в Пловдив. Той е магистър по финанси на Оксфордския ще се срещне със заместник-председателя на Съвета на директорите на Българската фондова борса /БФБ/ Васил Големански и изпълнителния й директор доц. д-р Маню Моравенов.

На срещата ще се обсъди изпълнението на мерките на Министерството на иновациите и растежа относно укрепване на капацитета и публичността на дейността на Българската банка за развитие /ББР/. 

Министър Пулев: Намалихме заплатите на шефовете на ББР на 2000 лева

Припомняме, че в края на миналата седмица пред БНТ министър Пулев очерта мерки за подобряване прозрачността на работата на ББР, като едната от тях е да се стимулират малки и средни компании да набират капитал чрез публични пазари, в т.ч. и Българската фондова борса. Ще се обсъди и създаването на IPO фонд, който да финансира листване на компании на Българската фондова борса, съобщават от пресцентъра на Министерството на иновациите и растежа.

Филип Епитропов
289 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.09.26 | 15:58

1
!!! Novini.bg надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни Watch !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра.
лора крумова

2022.09.26 | 15:59

3
ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен и по голем мангал от грозния софка маринова мангал.
лора крумова

2022.09.26 | 15:59

2
Images for надежда дойчева 15 години затвор са крайно недостатъчни watch

Добави коментар

Водещи новини