Икономическият министър: Убеден съм, че ще имаме газ, и то на поносими цени

  • 18 септември 2022 18:34

  • 942
  • 5
Икономическият министър: Убеден съм, че ще имаме газ, и то на поносими цени
© Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

България ще има газ през зимата, и при това на поносими цени. Това увери в предаването „На фокус” по Нова телевизия министърът на икономиката Никола СтояновНикола СтояновНикола Стоянов е роден през 1976 г. в София.   Завършва „Право“ в Софийския университет.

„Сигурност ни дава това, че говорим с всички доставчици и имаме опции, включително, че интерконекторът е готов”, заяви той.

„По-трудно е за едно служебно правителство да взима мерки, но още от първия ден работим по всички теми за газ, горива, ток. Според мен няма да има домакинства без ток. Сигурно обаче ще има бизнеси, които ще фалират заради кризата. Целта ни е те да бъдат по-малко”, поясни Стоянов.

Експерт: Най-скъпият газ е този, който не пристига. Такъв може да ни предложи "Газпром"

Според него инфлацията няма да се повиши повече. И допълни, че очаква спад в цените на горивата.

На въпрос колко зависима е българската икономика от Русия, той каза следното: „Страната ни е най зависима от ЕС. 60-70% от износа ни отива натам. Подкрепям икономическите санкции срещу руската държава”.

По думите му България не купува руски газ от „Газпром” по никакъв начин в момента.

Константин Тодоров
942 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
PaulaFox

2022.09.18 | 20:01

5
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
този педал

2022.09.18 | 18:53

4
ще ,има вибратор в г ъ з а , на "поносими" цени.
ГНОЙКО

2022.09.18 | 18:44

3
Да живее Копейкин и неговото адютантче Цончо-Пиздалончо! Само те могат да паодсигурят бъдещето на Бълхария!

2022.09.18 | 18:42

1
надежда дойчева - НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗЕН МАНГАСАР, ЧЕ ПОГЛЕДНИ МЕ ЧРЕЗ ГУГЪЛ ТЪРСАЧО МИ. ......................................................................................................................... ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен циганин от грозния илиян тупалка циганин ? ......................................................................................................................... ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен джагал от грозния 100 кила джагал ?

2022.09.18 | 18:42

2
!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави коментар

Водещи новини