Ерменков от БСП: "Газпром" е единственият вариант за недостигащите на България количества

  • 22 август 2022 09:36

  • 573
  • 8
Ерменков от БСП: "Газпром" е единственият вариант за недостигащите на България количества
© БНТ

"Газпром" е единственият вариант за допълване на недостигащите ни количества", заяви в "Денят започва" Таско Ерменков, член на НС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Определи действията на служебното правителство в областта на енергетиката като лутане. Прогнозира, че догодина проблемът с доставките на газ ще се влошат.

"Поради голямото търсене на втечнен газ възможността за закупуването му ще се минимализира. Освен това България е малък потребител на газ. Добре е отсега да подготвяме бъдещите си договори за газ, в това число и с "Газпром", като внимаваме за ценообразуването. Във връзка с енергетиката ще бъдем по-категорични, защото икономика без надеждни източници на енергия е немислима", допълни Таско Ерменков.

По темата за енергетиката той открои, че в последно време и представители от ДБ, в това число от "Зелените", и от "Продължаваме промяната" подкрепят тезата, "че не само, но без "Газпром" ние трудно можем да решим газовите проблеми в България".

Руският посланик от връх Шипка: За газ от "Газпром" се плаща само в рубли

Таско Арменков добави, че съжалява, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е успяла да убеди в правотата си своите партньори по време на управлението на правителството на Кирил Петков.

"Много са кандидатите, които се опитват да изместят БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е от политическата сцена, но всеки такъв опит завършва катастрофално за онзи, който го прави. Независимо от многообразието на мнения понякога в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, партията е достатъчно стабилна и мъдра и хората, които гласуват за нея, знаят, че подкрепят политиката, която тя провежда", Таско Ерменков.

Подчерта, че Българската социалистическа партия е единствената, която изпълнява обещаното от нея по време на предизборната кампания.

"В момента върви смяна - едни по-наши социалисти ги назначаваме на местата на едни не по-наши социалисти. Още по-малко "Продължаваме промяната", която е центристко-популистка партия, може да заеме лявото пространство", заяви Таско Арменков.

Относно евентуално и бъдещо партньорство с "Демократична България", Таско Ерменков обясни, че "когато националният интерес изисква да се решават въпроси, които са от национално значение като борбата с корупцията, вкарването на справедливост в съдебната система, която трябва да е еднаква за всички, тогава идеологически различия не може да има".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
573 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2022.08.22 | 15:57

8
Да го засмучете на "Г.з пром". Съществува ли ДАНС?

2022.08.22 | 14:08

7
Пращайте ония п,едераси Киро и Асен да въртят минети в Кремъл и да търсят Милер да ги оноди ! Но може да се върнат найбани и с пълни уста , но без газ !
MTL12 MTL12

2022.08.22 | 14:01

6
Вие слапаните комуности и Fucking мутрофанова няма да мирясате докато не ви изхвърлят от България. Идете да лижете посрания гъз на путкин дано ви пусне някоя стотачка допълнително. Не напяразно си има навсякъде един събирач на лайна путкин, за да ги ядете вие гъзолизци. Мутрофанова е понятно защото му яде лайната от години и затова е с лайняна мутра. Да ви е сладко путкиновци!!!!.
KONSTANTIN KIRILENKO

2022.08.22 | 13:37

5
единствения вариант излизане от кризата всички комунисти в затвора и конфискация на имуществото може и външния дълг да се погаси отчасти

2022.08.22 | 11:41

4
Ха, ха, ха. Приказките са за пред наивниците, но след това, комисионните са по-сладки. Народа? Кучета го яли.

2022.08.22 | 11:03

3
ТОЧНО ЗАРАДИ ЕЙ ТАКИВА УМНИЦИ КАТО ТОЯ БСП ЩЕ СА 4-ТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА НА ИЗБОРИТЕ.БОЛШЕВИШКИ ЖАЛКАРИ!

2022.08.22 | 10:53

2
Ще изчегъркаме русоробите
Просто човек

2022.08.22 | 10:22

1
Не.щастни комунисти, омръзнахте ми с вашето реване за ГъзПром...

Добави коментар

Водещи новини