Трайчо Трайков (бивш министър на икономиката) разкри задава ли се енергиен апокалипсис

  • 05 август 2022 07:42

  • 2095
  • 1
Трайчо Трайков (бивш министър на икономиката) разкри задава ли се енергиен апокалипсис
© Кадър БНТ

Бившият министър на икономиката и енергетиката Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко разкри пред БНТ, че няма как „Булгаргаз“ да е на загуба и обясни защо така мисли.

На въпрос дали служебният кабинет може да се справи с липсата на газ в страната, той отговори, че това може да се случи, ако правителството на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на има желание за това.

Въпреки всичко, Трайков заяви, че няма как да се случи някакъв енергиен апокалипсис в България и напомни, че вятърът и слънцето, които спомагат за производство на енергия са български. Въпросът, по думите му, са цените.

„Ако трябва да покрием потреблението на всички консуматори, технологично и физически, това е възможно“, поясни бившият министър.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2095 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Електpa

2022.08.05 | 09:17

1
Видими резултати на модела Нинова. Браво на Радеф, че се осъзна и, че иска да разбие модела Краднелия Нинова, които се характезираше с масова бедност инфлация, както и с корупция и кражби. Но Киро и Кокорчо, ще тежат на неговата съвест, докато Ристю и Гнома на съвестта на Софиянци...

Добави коментар

Водещи новини