Петкова (ГЕРБ): Връщането на Иван Иванов начело на КЕВР е малка светлина в тунела

  • 29 юли 2022 08:52

  • 848
  • 4
Петкова (ГЕРБ): Връщането на Иван Иванов начело на КЕВР е малка светлина в тунела
© Bulphoto/архив

“Връщането на Иван ИвановИван ИвановИван Иванов е роден през 1975 в гр. Шумен, завършва средно образование в гр. Шумен в ГПЧЕ „Никола Й. за председател на КЕВР е малка светлина в тунела. Той е безспорен професионалист в тази област. На поста председател се връща един изключително почтен и отговорен човек”. Това заяви бившият министър на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по в предаването на “Тази сутрин” на бТВ.

Преди седмица излезе становище на Конституционния съд, че доскорошният председател на КЕВР Станислав Тодоров е избран противоконституционно, след това той бе отстранен от поста.

Депутатите върнаха Иван Иванов като шеф на КЕВР

"Надявам се колегите от “Продължаваме промяната” да са си извлекли поуките от противоконституционното решение, което взеха с избора на председател на КЕВР", каза Петкова.

“Големият проблем е, че нещо се пуска в публичното пространство, че са осигурени танкери с втечнен газ. Никой обаче не казва как този газ ще стигне до България. Една стока може ли да бъде твоя, ако не можеш да се възползваш от нея. Нито са осигурили капацитет, нито са осигурили възможност за този природен газ да дойде до България. Съмнявам се, че тези 7 танкера ще ни стигнат”, заяви тя. 

Вчера премиерът в оставка Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически заяви, че Министерски съвет ще направи предложение за сключване на 7 карго кораба с втечнен газ, но следващият месец служебният кабинет ще трябва да осигури необходимата инфраструктура от Гърция и Турция.

Николов: Американска фирма ще доставя втечнения природен газ за България

Тя бе категорична, че енергетиката и енергийната сигурност никога не са били в толкова тежко състояние. 

“Значи, когато чуете, че премиерът Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически да казва, че нещо ще се понижи, цената на енергоносителите, бъдете сигурни, че цената върви рязко нагоре. Нали помните каква заявка беше дадена, че цената на газа ще е с 3-4 пъти по-ниска, какво се получи “Булгаргаз” поиска цената за август да е с 54% по-висока, спрямо юли”, каза Петкова. 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
848 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Анониме

2022.07.29 | 13:33

3
И много крадлива гербеджиийка

2022.07.30 | 11:37

4
Тая заприлича на остарял кумчо вълчо,проскубан...

2022.07.29 | 09:36

2
Малка светлина ако е от свещ каква светлина ще е.
Eбъ Гepбaви пИдaли

2022.07.29 | 09:22

1
Грозна и тъпа жена!

Добави коментар

Водещи новини