ДПС: Реалността е една - няма газ! България трябваше да приеме условията на "Газпром"

  • 22 юли 2022 08:27

  • 2466
  • 7
ДПС: Реалността е една - няма газ! България трябваше да приеме условията на "Газпром"
© Bulphoto/архив

16-милиардният тръбопровод от Азербайджан, където има 1 млрд. за нас, няма откъде да се нагнети повече. Всяко количество, договорено извън големия шлем, който беше направен, ще бъде на по-висока цена. Това заяви депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се в предаването "Денят ON AIR".

Той определи посещението на премиера в оставка Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически в Азербайджан като политически пиар. 

"В енергетиката кризата е поголовна. Сериозен е и натискът върху директорите на съответните предприятия, за да можем да приложим първи европейските решение", категоричен бе Аталай. Според него всяко решение, взето в енергетиката днес, дава отражение след 12 години и половина. 

Депутатът беше категоричен, че сключването на договори за доставка на газ няма как да се случи с Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и. Аталай благодари на шефа на КЕВР Станислав Тодоров, че през цялото време се е "предпазвал да не подписва онези решения, които могат да бъдат атакувани и да бъдат в ущърб на обществото".

Председателят на КЕВР обяви, че комисията спира работа

"Реалността е, че нямаме газ. Електроенергията, която произвеждаме в момента, се изнася. Решението за цените на електроенергията, предоставена на бизнеса, е дадено от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в", констатира той за Bulgaria ON AIR. 

Теменужка Петкова разкри срещали ли са се с пратеници на Путин

По думите на Аталай "не може да стоиш в открито море и да чакаш да има остатъци от кораби и да се молиш на Гърция и Турция терминалът да има време и капацитет за разтоварване на необходимия газ". 

"Когато си нарушил всички изисквания и знаеш, че газът ти идва от Русия, едностранно да спираш газа от Русия и да се говориш, че руската страна е едностранно е спряла газа, е пълно безобразие", смята депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с

От думите му стана ясно, че правителството е трябвало да приеме условията на "Газпром", които приеха Германия, Франция и Италия. Според него, ако това се беше случило, лятото страната е щяла да нагнети евтин газ в Чирен за зимата.

"Това е скъп газ. Когато зимата започнем да изтегляме от Чирен, цената на газа и топлоенергията ще бъдат по-високи", обобщи Аталай, според когото цената на газа през август ще достигне 200 лв. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2466 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
юлиян

2022.07.22 | 08:57

4
С терористи не,но с държава от величината на Русия може.И стига с тия мокри сънища.Водород,генератор и пр. глупости.Те сигурно ги дават по два за лев тия генератори.Как ще намери пари бай Асен с неговата мижава пенсийка.Реалността си е реалност.Само с приказки не става.Ако можеше с генератори, нямаше да чакат западно европейците ти да ги подсетиш.

2022.07.22 | 09:55

7
Ами как бай ти Асен намира от пенсииката да плаща тройно -по-скъп гази двойно бензин на путлер? Това е ок, ама иначе щяло да е скъпо? Как намери да спести 3 милиарда за газопровод, да харижем безплатно на гЪзпром? Говнояд прокажен.

2022.07.22 | 09:52

6
Вие рязаните сте най-подлите предатели. Хем всички земеделски фондове от ЕС прибирате, хем на путлер лижете дирника. Боздуган Първи османски ли ви спусна директива да се връщаме при дружката му путлер? Разделиха Сирия и сега е отстъпил територията обратно на утлер - неговите говнояди без пишки ще помагат? 4000 лири ли е надницата?

2022.07.22 | 09:18

5
Доган да си преоборудва теца на въглища или мазут и готово, няма да им трябва газ на дпс.
????

2022.07.22 | 08:54

3
А,що е ТО "дпс"????????????????????

2022.07.22 | 08:37

1
С терористи не се проговаря... после щяхте да питате, къде са парите, като минат през тарифата на руска банка? Алтернативи с водород колкото щеш, ток имаме, хванете се малко да мислите, а не да ни обяснявате каква е реалността! В Америка можеш да си купиш водороден генератор с размери 1x1м. от магазина, тука защо не може? Реално можеш и с газова бутилка да се взривиш, ако заради това... а ние сме изобретателите на брауновия газ все пак... смешници
Михалкоа

2022.07.22 | 08:54

2
Ти дебил ли си или педал

Добави коментар

Водещи новини