НСТС обсъжда антикризисните мерки и промени в Трудовия кодекс

  • 30 май 2022 14:18

  • 1449
  • 4
НСТС обсъжда антикризисните мерки и промени в Трудовия кодекс
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев откри заседанието на Националния съвет по тристранно сътрудничество. На него ще бъдат обсъдени антикризисните мерки на правителството, както и промени в трудовото законодателство.

Всичко по темата:
Антикризисните мерки на кабинета Петков 154

„Също и промените в пенсионната система от 1 юли. Допълнително ще разгледаме два законопроекта, внесени от народни представители: за изменение и допълнение на Кодекса на труда и на Закона за здравето. Законопроектите са обсъдени на съвместно заседание на Комисията по трудово законодателство и на Комисията по осигурителни отношения, като не е постигната единодушна подкрепа по тях“, допълни той.

НСТС обсъжда утре антикризисните мерки

Василев предложи първо да се обсъди пакетът от антикризисни мерки, предложени от правителството, след което промените в Трудовия кодекс.

От своя страна президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов поиска в точка „Разни“ да съобщи информация, свързана с настаняването на украинските бежанци у нас.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1449 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
винету

2022.05.30 | 21:41

4
уууууууууууу
ЦЕКО КМЕТО

2022.05.30 | 21:40

3
НЯМА ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА! ще им бием камшика
РИИ

2022.05.30 | 21:39

2
Така е Михалаки ,сега които се пенсионират с много по малък принос взимат по големи пенсии заради по високата средна заплата !А тия се правят на отрепани и само глупост след глупост! И постоянно натискат да вдигат само на най малко допринеслите за пансионната система
кир михалаки

2022.05.30 | 21:34

1
Осъвременяване на старите пенсии със среден доход за 2021 година и чак тогава вдигане с процентите които сте заложили ! С това рязко нарастване на средната заплата старите пенсии направо са подигравка спрямо сега пенсиониралите се !

Добави коментар

Водещи новини