Везиева за скандала в ДКК: Екипът няма желание да работи прозрачно

  • 01 декември 2021 09:05

  • 3120
  • 4
Везиева за скандала в ДКК: Екипът няма желание да работи прозрачно
© Булфото

„С действията си ДКК ни говори, че екипът няма желание да следва промяната и да работи прозрачно. Не знам кой на кого е вдигнал мерника. Изглежда защитават стария модел на ДКК. Помним онзи половин милиард, който беше изразходен по непрозрачен начин. Това е работата на управлението на старата Държавната консолидационна компания". Това заяви в „Здравей, България" министърът на икономиката Даниела ВезиеваДаниела ВезиеваДаниела Тодорова Везиева е родена в гр. Русе. Завършва образователна степен магистър по финанси и

„Преди това никой не ни е съобщил да има проблем. Имаме постоянна комуникация. Ако е имало нужда от обсъждане на нещо, винаги сме реагирали. Тъй че ако е имало някакво съмнение за злоупотреба е трябвало да го изкоментираме”, каза още икономическият министър.

Десислава Атанасова за казуса с ДКК: Този сблъсък не е политически, става въпрос за сериозни нарушения

„Продължавам да стоя зад това, че решенията, които са взети от Съвета на директорите, не са по законоустановения ред. Затова свидетелстват и указанията от търговския регистър, които са дадени вчера”, категорична е Везиева.

Тя допълни, че е разпоредила проверка по документацията, която са качили от ДКК. „За част от нещата знам, защото сме ги коментирали по време на конкурсите. Декларацията, която е попълнила г-жа Караганева, е вярна”, поясни тя.

Теодора Александрова
3120 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.12.01 | 13:59

4
А може би Вие не искате прозрачност г-жо Визиева.А може би вие сте отворили още по-големи чекмеджета?Ваш патент е ограбването на банки и хората.
некадърна

2021.12.01 | 12:45

3
Нагло същество.
А, бе

2021.12.01 | 10:17

2
Кога ли ще стане ясно за всички, че тези трябва да бъдат изметени от властта. Само промени към по-лошо и по- лошо ни чакат. Излиза, че българите сами си избираме да живеем по-зле и после се жалваме на другите. Тъпня!

2021.12.01 | 09:16

1
ПРЕСЛЕДВАНЕТО НА ВЕЩИЦИ ТНЕ Е ПРОЗРАЧНА РАБОТА

Добави коментар

Водещи новини