Томбола за абонати обяви "Топлофикация Перник"

  • 08 октомври 2021 14:00

  • 406
  • 0
Томбола за абонати обяви "Топлофикация Перник"
© pixabay

Томбола за абонати, подписали договор "Равни вноски" обяви "Топлофикация Перник", съобщиха от дружеството.

Ще бъдат дадени 70 награди, колкото са и годините на дружеството. Сред тях са телевизор, уреди за готвене на пара, миксери, прахосмукачки и други. Голямата награда ще зарадва едно домакинство с безплатно отопление за целия сезон. За да се гарантира безпристрастност, томболата ще се тегли всяка седмица от различни популярни личности.

"Топлофикация" е в дългова спирала

От дружеството съобщават още, че се удължава срокът на промоцията "Равни вноски", която изтичаше утре. Тази година редовните абонати, подписали контракта, ще получават 3 процента месечна отстъпка. Договорът предвижда сумите за парно и топла вода да се издължават на 11 равни вноски, изчислени на база потребление на топлинна енергия от предходната година.

Контрагентът ще ползва отстъпка от първата и 11-тата вноска. По-малко ще плати и всеки абонат, който издължи наведнъж всички 11 вноски. При авансово плащане на 11-те вноски по договора отстъпката е 8 процента и с 30 на сто се намалява изравнителната сметка.

От условията на контракта може да се възползва всеки редовен платец, също и абонатите със сключено споразумение за разсрочване на старите задължения. Подобен договор под формата на "Лоялен клиент" бе въведен за първи път в Перник през 2015г. при цена на отоплението 1 лв./кв.м жилищна площ и 15 лв. месечно за топла вода, независимо от консумацията. Тогава в града бе регистриран пик в интереса към централното парно отопление.

Мая Йорданова
406 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини