Димитър Манолов: Бизнесът няма друга възможност освен да си купува ток от свободния пазар

  • 01 октомври 2021 17:28

  • 796
  • 1
Димитър Манолов: Бизнесът няма друга възможност освен да си купува ток от свободния пазар
© Кадър: Нова телевизия

Притеснителното е, че ситуацията със заседналия кораб продължава толкова дълго. Нелогично е всичко, което се случва. В крайна сметка се оказва, че повечето от тези ситуации се дължат на нечия немарливост. Това заяви президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър МаноловДимитър МаноловРоден на 23 август 1958 г. в гр.София. Завършва средното си образование в 35-та гимназия с преподаване в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

На въпрос за какво е готов българският народ – за един професор или един генерал, Манолов отговори: „Те тръгват от различна стартова позиция. Аз не мога да взема страна, тъй като позицията ми не го позволява. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г имат стара закачка. Радев изглежда по-силният, но ще видим какво ще стане. Голямата дилема ще е дали ще се повтори ситуацията през 2001 г., когато Първанов спечели срещу Петър Стоянов. Формално погледнато те нямат нищо общо, но така ще е по-интересно“, обясни синдикалният лидер.

Ето какво се разбраха управляващи, работодатели и синдикати за COVID мерките за бизнеса

По този повод бе припомнен случаят през 2019 г., когато ректорът на Софийския университет разкритикува държавния глава, че политиците са окупирали шествието по случай 24 май. Начело на шествието тогава застанаха политиците пред духовенството и представителите на културните и образователните институции. Тогава възмутеният Герджиков се оттегли и изнесе реч в аулата на СУ „Св. Климент Охридски“.

 

Във връзка с новото поскъпване на природния газ, Димитър МаноловДимитър МаноловРоден на 23 август 1958 г. в гр.София. Завършва средното си образование в 35-та гимназия с преподаване заяви, че то е било неизбежно. „70% от цената, която получаваме от „Газпром“, зависи от цените на световните пазари. Цената на газа ще е такава каквато сме си я договорили“, подчерта той.

„Бизнесът няма друга възможност освен да си купува ток от свободния пазар, битовият потребител донякъде е защитен. Това ще продължи до 1 януари. Ние имаме наш план за климат и енергетика, в който пише, че между 2030-2040 г. ще започне преходът от въглища към зелена енергия. Той е приет в ЕК. Планът за възстановяване и устойчивост на нас дали ни трябва? Той е написан така, че от него да се възползва един много тесен кръг от хора. Той се дава на държави, които са гарантирали върховенството на закона“, обясни Манолов.

Според президентът на КТ „Подкрепа“ във фирмите, които се подпомагат от държавата, средствата трябва да отидат директно във работниците. Той прогнозира, че ни чака тежка зима, но не колкото виденовата.

 

Мая Йорданова
796 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХХХ

2021.10.01 | 18:59

1
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА

Добави коментар

Водещи новини