Управители на заведения искат обяснение за затварянето на нощните клубове

Защо нощните клубове се оказаха най-големите огнища за разпространение на заразата, след като по официални данни едва за 49 души е доказано, че са се заразили на такова място? Това заяви в сутрешния блок на "Денят започва" по БНТ Лъчезар Захариев - съпредседател на Сдружението на заведенията в България.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 16216

Захариев цитира данни, според които нощните клубове са на 10-о място по разпространение на COVID-19. Захариев обясни, че в последните дни са били направени санитарни проверки и не е имало никакви забележки, а изведнъж се е оказало наложително да се затворят именно нощните клубове.

Освен това, по думите на Захариев, през цялото време в тези заведения се спазват стриктно протиепидемичните мерки – персоналът е с маски, извършва се щателна дезинфекция навсякъде. А що се отнася до струпването на хора отвън, пред заведенията, това не е от юрисдикцията на техните управители. От сдружението настояват да получат изчерпателна обосновка за затварянето на нощните заведения.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 16216

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

  1. 2020.10.26 | 15:21
    Тия бандьоги да се оплачат на арменският поп в техните заведения се събират само боклуци дето се друсат. Много добре ги направиха че ги затвориха трябваше отдавна
  2. 2020.10.26 | 09:45
    Абе вие тъпи ли сте или се правите на тъпи!!!!!
  3. 2020.10.26 | 09:07
    Какво обяснение искат ,като точно тези клубове и заведения са инкубатори на заразата ,няма да умрат от глад достатъчно са скрили от оборот и данъци,а на чагаджиите зад-ците няма зараснат за пиене и друсане.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Икономика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет