Пламен Димитров: Базата за този протест е социална

Базата за този протест е социална. Властта трябва да си отвори ушите и да чуе какво искат хората. Хората искат да живеят по добре.

Това коментира в сутрешния блок на БНТ Пламен Димитров -президент на КНСБ. Нашата декларация е за ненасилие, каза той.

Има провокатори, които трябва да бъдат изведени от площада, смята той.

По думите му как ще се развие протестът, зависи от институциите.

В момента сме в началото на тежка икономическа криза, смята той.

Според него може да се промени данъчната система, защото тя в момента генерира неравенство.

Пети ден на протести в София

Коментари

 1. 2020.07.19 | 14:44
  TI V KOLKO BORDA NA DIREKTORITESI ---- 4E TOLKOVA GI RAZBIR6 PROTESTITE ---- I NA TEB LI TI ZVANIAT OT DUBAI
 2. 2020.07.14 | 16:13
  Социална, на баба ти фърчилото, ако не са кинтите на черепа и другите олигарси комуняци, нито един надрусан мутраген, няма да излезе на площада под призива на главната корумпирана мутра Радефф...
 3. 2020.07.14 | 11:04
  Малко имайте търпения. Социална е. Навън маса немци, англичани са без работа. И са на полето, мият чинии.. Световен ред. От лондон, чехия, явно са им обещали някои топли местенца, а другите българи, защо ги няма, защито работят за оцеляване, да си платят квартири, цигари, храна, някоя дрешка и бензин, кола, а на 2 месеца дали ви е ясно, че сменят коли, за 3 г 5 коли сменят, на ден по 200 км. Знаем в бг искате без труд пари. Е няма хляб без кора. Избираш или тук за 300,400 в провинция, или на запад работиш, но и живееш като Човек. Не им е нито в германия, лондон до политика, дори не знаят, кой им е министър председателя, не се интересуват, и 1/2 също, малко говорят, но.. Добре, че е ЕС, днес в бг.. Трябваше бг политици да отворят за нежните бг градски чада кеч, строителни техникум, а не да ни диктуват, преди 18 г, учете икономика, за що им бе, като само тяхни и без дипломи бкпбспгерб ги назначаваха и след това задочно си купуваха.. Не всички, но всички, жената от бюро по труда ми каза.. Завършват средно, идват за бележка, започват в банки и сие държавно и след това задочно и ми говорите за права и свободи.. Свобода да, но права, а без пари и болен от 20 г у дома, затвора.. Кои стачкуват. Пак съшите.. Земята чака нинова, слави от село са. Имат парите. Купете животни и ще дойдат безпаричните млади да ви гледат, но всеки гледа мекото, а на заоад бизнесмена не можеш милиардера да го познаеш.. Със стара кола, без възел, небрежно обикновено облекло, а не накипен със злата и златни халки и заедно на нивата работи със студенти, с работници, с вякакви хора, без да ги дели на умни, просто, грозни, турци, българи, румънци, а да му работят, а в бг?????? Извинявам се, ако някога сме засегнали. С балканско мислене, това ни е проблема, гледаме някой да ударим, да го набутаме и бял ден да не види. Номенклатура чака някой да му наоълни чантичката, не разбирал от селска работа, от село си бе, българино. Купи земята след пенсия, на 66 г и сега ми казваш, ще я продам тройно.. Или бизнес.. Икономика упили преди.. Може и прав да си човече..
 4. 2020.07.14 | 10:45
  вън от властта
 5. 2020.07.14 | 10:27
  Естествено че е социална..Вие като не свършихте нищо бунтовете и войната за социална справедливост тепърва започват..Вие синдикатите не сте нужни никому.Вие сте излишни защото работите с Организираната престъпност в тясно сътрудничество КРИБ
 6. 2020.07.14 | 10:18
  Ти бе мишка,досега кои работни групи защити?Когато стачкуваха сестрите и казваха че докторите взимат 50 000лв заплата,а една сестра 500лв,ти защо не се показа да говориш тогава?Няма нужда от синдикатите, има нужда от правилните закони!!!Един закон е нужен,ЗДРАВЕ И СИГУРНОСТ,БЕЗОПАСНОСТ!!!
 7. 2020.07.14 | 10:16
  Синдикатите ... исторически са възникнали с подкрепата на гангстерите, а в последстие са управлявани от мафията ! Това може да го провери всеки който поиска ! А този г-н ... е само плямпало , никога и нищо не са направили синдикатите за хората, без преди това да сключат лично за тях изгодна сделка с работодатели ! А смешния протест ... вижте снимките и кадрите които са от по-високо , и ще може дори да преброите смешно малкото "тикви" ... На една от снимките нямат дори 2000 , хахаха ! А като махнеш от тях платените , т.е. онези дето са им дали по някой лев като бандюги, футболни хулигани, и подобни , едва ли ще останат няколко стотин човека !
 8. 2020.07.14 | 09:44
  Този какво се прави че във България има синдикати имали някои да провери колко членове имат и колко членски фнос се плаща и как се издържат кои им дава средства
 9. 2020.07.14 | 09:10
  ЖИВОТА ВЪРВИ КЪМ ПО ДОБРЕ ...КОЛКО ДА СА ЗАПЛАТИТЕ ..ТО И АЗ ИСКАМ 2000 ЛЕВА ЗАПЛАТА ..АМА ВЕДНАГА НЯМА ДА СТАНЕ !
  1. 2020.07.14 | 09:42
   Ти на 30 и кусор години веднага ли му викаш,гледам в другите държави стана отдавна.
 10. 2020.07.14 | 09:35
  Каквото и да говорят на протестите,става дума за пари. Веднъж за тези,които вземат за работа като протестъри и втори път за тези пари,които искат да вземат без да работят. Второто няма как да стане.
 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Икономика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет