ИАНМСП има нов информационен портал за подкрепа на малките и средни предприятия в условията на COVID-19

  • 28 април 2020 15:09

  • 1137
  • 0
ИАНМСП има нов информационен портал за подкрепа на малките и средни предприятия в условията на COVID-19
© Pixabay

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в партньорство със SAP Bulgaria публикува нов информационен портал на сайта си, чрез който представителите на българския бизнес могат да се информират за редица публични инструменти за финансова подкрепа, за правителствените мерки за задържане на персонал и обезщетение на наетите хора, както и за важни нормативни документи, свързани с извънредното положение в страната. Това съобщи на интернет страницата си Агенцията.Доц. Петър Атанасов: Пациент не се лекува по телефона

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

В новата страница могат да бъдат открити и редица анализи и препоръки за бизнеса, изправен пред предизвикателствата на икономическата ситуация, породена от превантивните мерки срещу разпространение на COVID-19, както и информация за компаниите в страната, произвеждащи лични предпазни средства и дезинфектанти.

Порталът предоставя и форма за обратна връзка, като екипът на ИАНМСП призовава българските микро, малки и средни предприятия да дават своето мнение и да изказват своите нужди с цел подобряване на услугата.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Мая Йорданова
1137 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини