Караниколов: Правителството не прави компромис със Закона за горивата (видео)

Днес при премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се проведе среща по повод отлагането на Закона за горивата с шест месеца, предаде репортер на Novini.bg.

Насрещата участие взеха икономическият министър Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в и представители на Българската петролна и газова асоциация (БПГА). На брифинг след срещата министър Караниколов обяви категорично, че правителството не прави компромис със Закона за горивата. "Той е важен за фискалната политика. Необходим е за държавата и ще го има. Чисто технологичен е въпроса кога ще влезе в сила този закон, дали след 6 месеца или по-рано. Това ще реши парламентът", каза той.

Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в обясни, че на срещата е станало ясно още, че има изготвени компромисни варианти от Камарата на строителите в България и Минно-геоложката асоциация, като те вече са качени на страницата на парламента за обсъждане. "Тези искания покриват част от исканията и на малките търговци на горива. Предстои ми да се срещна и с тях, за да разговаряме и да направим необходимите уточнения по закона. Хубаво е, че исканията на бизнеса започват да се уеднаквяват. Така е много по лесно за нас да работим и да изпълним желанията на всички", каза още министърът.

Радско Стаменов от БПГА заяви, че законът е важен за всички в държавата. "Всеки трябва да си плаща данъците и ДДС. Ние стоим твърдо срещу борбата със сивия сектор", категоричен беше той.

 

 

Коментари

  1. 2019.01.24 | 11:56

    Ако този закон който обслужва политико - олигархичното сдружение " Боко - Вальо и сие" влезе в сила, то ГЕРБ ще излезе от властта.
    Толкова е просто и ясно, но не е за прости хора !!!!!!!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Икономика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет