Поскъпва Синята зона в Пловдив

  • 17 март 2016 17:10

  • 1251
  • 1
Поскъпва Синята зона в Пловдив
© Novini.bg

Таксата за паркиране в Синята зона на Пловдив от първи май става 1,50 лева, реши днес общинският съвет. Досега тя беше 1 лев. Предложението бе прието с 29 гласа "за" и 15 "против".

Платеното паркиране в центъра на Пловдив вече ще е и в събота, от 10 до 18.30 часа. Остава правилото Синята зона да е безплатна за първите десет минути.

Пловдивският Общински съвет реши още да се удължи досега действащият ред за издаване на абонаментни карти за градския транспорт, до достигане на пълната практическа функционалност на новата система за управление на градския транспорт.

Освен на места, от които досега гражданите си купуваха абонаментните карти, след 1 април те могат да си закупят новите електронни абонаментни карти от гишета в шестте районни кметства, съобщават от ОП "Организация и контрол на транспорта" в Пловдив.

Последвайте канала на

1251 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Важно!

2016.04.06 | 11:21

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини