Орешарски се срещна с делегация на еврейската хуманитарна организация „Американ Джоинт”

  • 31 март 2014 17:52

  • 1529
  • 3
Орешарски се срещна с делегация на еврейската хуманитарна организация „Американ Джоинт”
©

Министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 се срещна с делегация на „Американ Джоинт”, най-голямата еврейска хуманитарна организация в света и с представители на Организация на евреите в България „Шалом”, съобщиха от „Шалом” за "Novini.bg". „Американ Джоинт” е постоянен партньор на Организацията на евреите в България „Шалом” в изпълнението на социални проекти за българската еврейска общност.

Орешарски представи преимуществата на България като добро място за инвестиции и представи социалната политика на правителството.

Представителите на „Американ Джоинт” благодариха на премиера за грижата и доброто отношение на българската държава към еврейската общност в България и предложиха методическа помощ за реализация на социални политики и проекти, за въвеждане на добри практики за сътрудничество между институциите и доброволците при работа със социално-слаби общности и хора със специфични потребности.

От „Американ Джоинт” заявиха, че и в бъдеще ще продължат развитието на проектите си в партньорство с Организация на евреите в България „Шалом”.

Премиерът Орешарски получи специален фотоалбум, посветен на 100-годишнината от създаването на „Американ Джоинт”, представящ хуманитарната дейност на организацията в повече от 70 държави по света.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1529 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
хаха

2014.04.02 | 20:26

3
Когато Б.Б. се среща с евреи - предател и т.н. Когато Орешарски се среща с такива - браво, герой...
opa

2014.04.02 | 20:26

2
От толкова много инвестиции...народа мизерства!
Батко Данчо

2014.04.02 | 20:26

1
Браво на господин Орешарски!Браво на БСП!!!Само така!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини