„Димитър Маджаров” с 5 златни медала и нов продукт

  • 22 ноември 2013 10:31

  • 2685
  • 1
„Димитър Маджаров” с 5 златни медала и нов продукт
©

Фирма „Димитър Маджаров” бе удостоена с 5 златни медала на наскоро провелите се специализирани изложения “Месомания” и “Светът на млякото”.

Сред златните медалисти са продуктите сирене краве и кашкавал по БДС стандарт, които намират чудесен прием на българския пазар. В това отличие екипът на компанията „Димитър Маджаров” виждат заслужена награда за усилията и възприетата от тях философия да произвеждат продукти с най-високо качество. За целта се обръща сериозно внимание на суровината– винаги българско мляко от 1-ва категория ферми, която при всеки прием се анализира в специално създадена за целта лаборатория в мандрата в гр. Стамболийски.

Останалите отличени продукти са луканка „Панагюрска по традиционна рецепта”, филе „Филиба” и най-новият продукт – салам „Маджаров”. Той е плод на усъвършенстването на традиционните рецепти при производство на един от най-предпочитаните български месни продукти съобразно тенденцията на българския пазар за търсене на чисти продукти, направени с грижа за здравето. Салам “Маджаров” е създаден, именно следвайки тази концепция. Произвежда се от прясно охладено говеждо и свинско месо, селектирано под строг контрол, по стара традиционна рецепта. Тези му качества го правят подходящ за широк кръг потребители, включително деца и възрастни хора.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2685 1

Коментари 1

Добави коментар
прочел

2013.11.27 | 20:34

1
Всичко написано е напълно вярно! Изключително ползвам продуктите на Маджаров! Малко по-скъпи са но са с изключително качество!!!! И то с логото по БДС !!!!

Добави коментар

Водещи новини