Юнал Лютфи влиза в Надзорния съвет на "Петрол" АД

Бившият депутат от ДПС Юнал ЛютфиЮнал Лютфи Юнал Саид Лютфи е роден в Харманли. Завършва Френска езикова гимназия във Варна, а висшето си влиза в Надзорния съвет на "Петрол" АД, предаде БТВ. Юнал ЛютфиЮнал Лютфи Юнал Саид Лютфи е роден в Харманли. Завършва Френска езикова гимназия във Варна, а висшето си влиза в Надзорния съвет на компанията след последната промяна, вписана в Търговския регистър преди седмица, с която изпълнителен директор стана Денис Ершов.

Милиардерът Кирсан Илюмжинов заяви, че притежава 52,5% от дружеството "Петрол холдинг" от 16 юни 2012 г. „през швейцарска банка" и като мажоритарен собственик на дружеството свиква Общото събрание на холдинга на 16 декември, където ще бъде променен съставът на Съвета на директорите.

"Финансовото състояние на холдинга е плачевно, с много дългове", оплака се Илюмжинов. "Като се има предвид потенциалът на компанията, тя може да бъде изправена на крака", смята милиардерът.

Освен Ершов в Съвета на директорите влизат още Александър Мелник, Кедилерли Арарат, Цветан Димитров и Мариана Брага, която е дългогодишен адвокат на Ершов. В същото време оттам са заличени имената на Митко Събев, Орлин Тодоров и Стоян Кръстев.

Коментари

 1. 2016.06.06 | 14:30
  още един експерт като шефа си хидро инженера...
 2. 2016.06.06 | 14:30
  OЩе ли е в Петрол тоя шарлатанин?
 3. 2015.12.12 | 13:16
  Препрати 5 пъти Васил Левски 1873 За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.
  1. 2013.11.23 | 19:48
   Toz donosnik shpiunin i bokluk tochno tova zaslujava,levski v groba shte se obarne ako vidi kvo stava
 4. 2015.04.13 | 14:12
  Затова мразят толкова ББ. Той ги изрита от всякъде и им спря кранчетата. Сега отново се накачиха на всички цицки от които тече мляко. Долна крадлива турска върхушка. Не говоря за болшинството турци които гладуват по селата. Долни крадливи червени боклуци. ОСТАВКА
 5. 2015.01.14 | 18:18
  А такааа каква стана сега? На всички ключови позиции във властта са турци! Буквално те си ни управляват, орешарски си е кукла на конци! А инче продължаваме с лозунгите БСП! БСП! Атака победа! нали малоумници. Оставка на цялото мизерно правителство - никога повече комунисти и турци!
  1. 2015.01.14 | 18:17
   Ахмедов и Зидаров,изеха порцияята от Гяура Бисеров и дадоха на рязания лютфи
  2. 2015.01.14 | 18:17
   Сите българи да гласуваме!
 6. 2015.01.14 | 18:17
  изритъха Събев-намърдаха Доган!!!- Благодарим ти Сидер ага.
 7. 2013.11.25 | 00:40
  И какво стана ?????????? Р. Овч. от БСП е вече в надзорния съвет на руската Лукойл, довчерашният министър на финансите от Герб е ректор на руски икономически университет, а един от "тарторите" на ДПС е вече в надзорния съвет на руската Петрол!!!! На кого служели българските политици ........... без значение от коя партия са?!?!?!?!? А после ви викат ГЛАСУВАЙТЕЕЕЕЕЕ ............. за българските политици, служещи на интересите на Русия и по-точно отдавна окупирания от болшевики Кремъл!!!!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Икономика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет