БСП: В сектор "Енергетика" цари пълен хаос

  • 12 февруари 2013 07:35

  • 1533
  • 2
БСП: В сектор "Енергетика" цари пълен хаос
©

"Не е нормално да говорим за национализация на ЕРП - та в 21 век", категоричен е Диан Червенкондев от ГЕРБ в сутрешния блок на Нова телевизия.

Според Явор Куюмджиев от БСП в държавата цари пълен хаос в сектора "Енергетика". Той смята, че наистина е било грешка да се приватизират електроразпределителните дружества.

Владимир Каролев от НДСВ обаче заяви, че национализирането на ЕРП - та е само в главата на БСП. Той нападна Куюмджиев и му заяви, че е явно, че не се е събудил тази сутрин, както трябва. В отговор на това социалистът помоли Каролев да не се обиждат, а да провери как стоят нещата в света в сектора.

В разговора се включи и Ангел Джамбазки от ВМРО, който каза, че никой от неговата партия не говори за национализация, а се иска договорите с ЕРП - та да бъдат развалени. "Дружествата крадат парите от хората", категоричен е той. По думите му, ЕРП - та включват в сметките на хората дори командировачните си.

Каролев обаче заяви, че това са абсолютни глупости и поясни, че ДКЕВР не признава разходи за командировки. Той обаче призна, че контролът върху ЕРП - та трябва да бъде засилен.

Куюмджиев заяви отново, че социалистите искат единствено страната да се развива като нормална европейска държава.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1533 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.04.08 | 19:56

2
защо да не прибераме огромните печалби ние българите а не някои навлеци от някъде си ? Отговора е нямяло го в Европата, но я вземи на германец, французин или италианец по 3 млрд. евро на година пък да видим далли няма да стане!!! дори да платим 1 млрд. евро неустойки при печалба около 3 млрд. годишно май си струва а? Но г-н Каролев пее друга песен защото неговите другари продадоха ЕРП -тата
долу ГЕРБ, БСП, ДПС, ДСБ, СДС и Кунева-нац. предат

2013.04.08 | 19:56

1
Че то И БСП е виновна за това и разните му там енергийни мафиоти- Р.Овч. и други. Вън ГЕРБ, БСП, ДПС, ДСБ и Кунева! Долу тия национални предатели, които работят против народа си. Масонски подлоги.

Добави коментар

Водещи новини