Цветан Цветанов разговаря с жители на Бургас по време на открита приемна в центъра на града (снимки)

  • 15 март 2017 13:33

  • 2792
  • 2
Цветан Цветанов разговаря с жители на Бургас по време на открита приемна в центъра на града (снимки)
© Пресцентър ГЕРБ

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и зам.-председателят на ГЕРБ и кметът на Бургас Димитър Николов откриха подвижна приемна на партията в Бургас. Шатрата по традиция се намира в центъра на града, до Часовника.Цветанов обяви приоритетите на ГЕРБ за продължаване на стабилното развитие на държавата и разговаря с десетки граждани.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни пред хората, че приоритет за партията в следващ управленски мандат е запазването на плоския данък, което осигурява сигурност за бизнеса. „Предложението на БСП за прогресивното подоходно облагане ще тежи на бизнеса. Нашата партия гарантира запазване на данъчния модел, както и премахване на бюрокрацията“, каза Цветанов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.На въпрос за сигурността на границата и миграционните потоци той отговори, че се очаква оградата по границата да бъде завършена окончателно през месец май. "Останали са едва 12 км за довършване в Хасковско и 15 км в Бургаска област. Важно е да се отбележи успеха, който постигнахме със законовите промени, които ще дават възможност на армията да се включи в охраната на границата", допълни Цветанов.Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа изтъкна поведението на водача на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва в дебата тази сутрин и подчерта колко е важно толерантното и коректно поведение между политическите сили. "Василева допринесе изключително много за развитието на туризъма с изграждането на пречиствателните станции", допълни председателят на предизборния щаб на ГЕРБ.Майката на младо момче, което е било прието да учи „Право“ в чужбина каза, че синът й е останал да учи и живее в България заради хора като представителите на ГЕРБ. „С вас вървим в правилната посока“, каза още дамата от Бургас.

За да се срещнат с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа бяха дошли и от Съюза на репресираните от комунистическия режим, за да му благодарят за отличната съвместна работа.

Константин Тодоров
2792 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
hayabusa

2017.03.16 | 10:11

2
цецо!герп ще пукне като синио балон на снимката. :)
шест кокошки и шест апартамена

2017.03.16 | 10:11

1
Ако гербавите не бяха корумпирали съдиите,сега щеше да отговаря от друга приемна,например тази,на о-в Белене.

Добави коментар

Водещи новини