Румен Христов и Емануил Йорданов в SvejoTV

  • 10 октомври 2011 12:04

  • 1523
  • 4
Румен Христов и Емануил Йорданов в SvejoTV
©

Приехме да участваме в тази инициативата Свежо Диалог, защото от самото начало ние искаме да започнем истински диалог с българските граждани. Това се казва в официална позиция на кандидатпрезидентската двойка на Съюза на десните сили Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в и Емануил Йорданов.

Често политиците в България си мислят, че диалог е те да говорят, а хората да ги слушат. Ние сме решени да променим това и да направим този диалог прозрачен и ефективен. Цялата ни кампания е насочена към това да чуем вашите коментари и въпроси, защото те ще ни дадат шанс да предложим решения, да докажем себе си като политици, способни да защитят идеите си и да ги превърнат в действия.

Убедени сме, че има един единствен начин да върнем доверието на хората в политическото, да върнем вярата им във възможността да участват във вземането на важните за бъдещето им решения, да докажем, че политика може да се прави по различен начин. И този начин е да бъдем откровени и честни с вас.

Днес ние заставаме открито пред вас, за да отговорим на вашите въпроси. И двамата сме били част от предишни управления - аз като министър на земеделието, съветник на президента Желю Желев и главен секретар на президента Петър Стоянов. Господин Емануил Йорданов беше министър на вътрешните работи в правителството на ОДС. Работили сме за това България да се промени, да бъде едно по-демократично и по-добро място за живеене. Със сигурност има хора, които не са харесвали нас или нашата политика и това е нормално. Но ние винаги сме се старали да работим прозрачно и публично. Готови сме да отговорим честно на всеки зададен от вас въпрос, защото нямаме какво да крием и защото това е единствения път да обсъдим с вас, нашите идеи за бъдещето на България. Очакваме ви на svejo.tv/dialog.

Ние вярваме в силата на диалога и сме убедени, че заедно може да поставим началото на успешното развитие на България!

Novini.bg
1523 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Гого

2011.10.11 | 14:08

4
Тези двамата най добре ако си теглят куршума!
Геле

2011.10.11 | 14:08

3
СДС проведе така необходимите реформи,за да може сега да сме в ЕС и НАТО. Фактът, че 10 години три комунистически режима крадат крадат и не могат да се накрадат, е достатъчно показателен какво е направил СДС за България.
Геле

2011.10.11 | 14:07

2
СДС проведе така необходимите реформи,за да може сега да сме в ЕС и НАТО. Фактът, че 10 години три комунистически режима крадат крадат и не могат да се накрадат.
Джанбазина

2011.10.10 | 18:52

1
Защо обиждате "РЕКЛАМНОТО ЛИЦЕ НА МВР"?????

Добави коментар

Водещи новини