Румен Христов: Не сме водили преговори за подкрепата на ДПС

  • 09 октомври 2011 17:59

  • 1138
  • 0
Румен Христов: Не сме водили преговори за подкрепата на ДПС
©

Обединени сме и сме заредени с енергия. Мисля, че такова обединение на десните политически сили не е имало от президентските избори през 1996 година, когато беше избран Петър Стоянов.

Това заяви в предаването на Нова телввизия "На 4 очи" кандидатът за президент на СДС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Зад мен застанаха над 15 десни формации. Разчитам на подкрепата на ДСБ, както ние ще подкрепим кандидатите им за кметове, и засега получавам такава подкрепа, допълни той.

Очаквам подкрепа от всички български граждани, но преговори с от ДПС не сме водили. Ако техни симпазитанти обаче харесат моята програма, нямам нищо против, посочи Христов.

Той заяви, че в България няма етнически, а икономически проблем и посочи, че програмата му се свежда до три важни елемента: "икономика, икономика, икономика".

Не искам увеличаване на правомощията на държавния глава, защото те са достатъчни за провеждане на една активна политика. Ако президентът назначава кадърни хора на важните постове, за които има правомощия, нещата могат да се случат, каза още Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Константин Тодоров
1138 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини