Фермери излизат на протест, искат оставката на земеделския министър

  • 21 ноември 2023 15:01

  • 657
  • 1
Фермери излизат на протест, искат оставката на земеделския министър
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Фермери ще излязат на протест в четвъртък и ще искат оставката на министъра на земеделието и храните Кирил ВътевКирил ВътевКирил Вътев в член на Управителния съвет на Асоциацията на месопреработвателите и собственик на.

Очаква се той да започне в 11 ч. пред земеделското ведомство и да завърши пред Министерския съвет.

Причината за протестното шествие е, че от поставените от браншовите организации преди месец искания за подобряване на ситуацията в сектора не е изпълнено нищо.

По-рано днес ресорният министър Кирил ВътевКирил ВътевКирил Вътев в член на Управителния съвет на Асоциацията на месопреработвателите и собственик на заяви пред журналисти, че е озадачен от предприетите действия и припомни, че при идването на правителството на власт през юни е имало голямо забавяне и е направено всичко възможно да се навакса.

Кирил Вътев: Над 1 млрд. евро по Стратегическия план са предвидени за бизнеса в земеделието

Той допълни, че иска да види пазарните дялове на производителите, които искат още средства и обобщи, че според него всичко се основава само на искане за пари, предава Дарик.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
657 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.21 | 16:20

1
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини