Д-р Климент Петров влиза в ръководството на Държавен фонд „Земеделие“

  • 21 май 2022 11:27

  • 927
  • 1
Д-р Климент Петров влиза в ръководството на Държавен фонд „Земеделие“
© Булфото (архив)

С решение на Управителния съвет на Държавен фонд „Земеделие“ на длъжността заместник-изпълнителен директор с ресори прилагане на мерките от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 (ПРСР) и Програма за морско дело и рибарство (ПМДР) 2014-2020 е назначен д-р Климент Петров, съобщиха от Министерството на земеделието.

Д-р Петров е роден през 1973 г. Има богат опит в частния сектор като висококвалифициран експерт в областта на добрите земеделски практики GLOBALG.A.P., качеството и безопасността на храните и сертифицирането.

Промени в ръководството на ДФ "Земеделие"

Работил е към Програмата за интегритет на сертификационния процес (CIPRO) към GLOBALG.A.P., в направление „Безопасност на храните“ към „Муди Интернешънъл“ ООД и в Института по молекулярна биология. Бил е преподавател в СУ "Св. Климент Охридски" и Университета на Нант. Член e на Съюза на българските учени.

Владее български, английски, френски и руски език.

Виолета Симеонова
927 1

Коментари 1

Добави коментар
Това - /watch?v=Ni-JjIPkygU

2022.05.23 | 14:50

1
Кирил Домусчиев - Почетен гражданин на щата Небраска... Луда работа... Доживях/ме да видим, че не друг а червените б*ок*лу*ци, да взимат правилни решения и да гледат на прима виста българските/нашите проблеми, а не първо чуждите... Наистина като да не повярва човек... Малко даже е съмнително, но да видим... Не мога да не отрека, че за момента именно Импексовицата се държи най-нормално... Още веднъж браво... :)

Добави коментар

Водещи новини