Министър Иван Иванов: Изпращането на Стратегическия план към ЕК е първи приоритет

  • 13 декември 2021 19:06

  • 933
  • 2
Министър Иван Иванов: Изпращането на Стратегическия план към ЕК е първи приоритет
© МЗХГ

Изпращането на Националния стратегически план към Европейската комисия е първият приоритет в работата ми.

Това заяви Иван ИвановИван ИвановИван Иванов е роден през 1975 в гр. Шумен, завършва средно образование в гр. Шумен в ГПЧЕ „Никола Й. при встъпването си в длъжност като министър на земеделието, съобщиха от пресцентъра на МЗХГ. 

ПП представи състава на бъдещия кабинет, Бойко Рашков остава в редиците

„В коалиционното споразумение има точно и ясно разписани ангажименти и приоритети в сектор „Земеделие“. Ще работим последователно и целенасочено за реализацията им и се надявам в следващите 4 години да постигнем заложените резултати“, коментира министър Иванов. Той уточни, че предстои в следващите дни да се запознае със ситуацията и екипа на министерството. Постът му бе предаден от проф. д-р Христо Бозуков, министър на земеделието, храните и гори в служебния кабинет на премиера Стефан Янев. 

На церемонията проф. Бозуков пожела успех на министър Иван ИвановИван ИвановИван Иванов е роден през 1975 в гр. Шумен, завършва средно образование в гр. Шумен в ГПЧЕ „Никола Й. и изрази надежда, че всичко, което е свършено до момента, ще бъде продължено и надградено. Проф. Бозуков подчерта, че в краткото време до края на годината трябва да бъде взето политическо решение за финализирането на Стратегическия план за новата Обща селскостопанска политика на Европейския съюз, което е от ключово значение за целия отрасъл в следващите години. 

Филип Епитропов
933 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.12.13 | 20:59

2
Вие. Иван Иванов си подайте оставката !Оставка !
Цв.

2021.12.13 | 20:24

1
Ооо, сикаджията, как е? Сладък кокал, аааа?

Добави коментар

Водещи новини